Οικονόμου: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη»

Ποδόσφαιρο
Οικονόμου: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφα μετρούν στον ΟΦΗ για το πρώτο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Τρίτη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Άγγελος οικονόμου μίλησε για την ανυπομονησία που υπάρχει στις τάξεις του ΟΦΗ.

Ο νεαρός μέσος τόνισε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει πολύ τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Είχαμε κάποιες μέρες ρεπό, ξεκουραστήκαμε, είδαμε τις οικογένειες μας. Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε επιστρέψει εντατικά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες, να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε αγώνας είναι κίνητρο για εμάς. Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Εργοτέλης είναι μια κρητική ομάδα και έχουμε ξανασυναντηθεί τόσο σε φιλικά παιχνίδια, όσο και στο περσινό πρωτάθλημα. Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτόν τον αγώνα και πιστεύω ότι και ο κόσμος το περιμένει όπως κι εμείς.

Γνωρίζουμε πως ο Εργοτέλης είναι μια καλή ομάδα, δουλεύει σωστά, έχει καλούς και νέους παίκτες, καλό προπονητή. Τον αντιμετωπίσαμε δυο φορές φέτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε γνωρίζουμε τι μας περιμένει. Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ ωραίος αγώνας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News