Επιστροφή με απρόοπτα στον ΟΦΗ για Παπαστεριανό και Αραβίδη

Ποδόσφαιρο
Επιστροφή με απρόοπτα στον ΟΦΗ για Παπαστεριανό και Αραβίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν σήμερα στην δράση, με αγωνιστικό… ξεμούδιασμα αφού έγινε «εσωτερικό» δίτερμα με την ομάδα Κ19, όμως υπήρξαν και δύο απρόοπτα.

Οι Παπαστεριανός και Αραβίδης ενώ έκαναν κανονικά προθέρμανση για να αγωνιστούν, ένιωσαν ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και έτσι αποχώρησαν. Η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί ξανά αύριο από το ιατρικό επιτελείο και αναμένονται τα νεότερα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάν Νέιρα και Μανώλης Μπολάκης, με τον τελευταίο να αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στην αυριανή προπόνηση. Επίσης, αύριο επιστρέφει από την Αργεντινή ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος θα συνεχίσει θεραπεία στο Ηράκλειο.

Ο Γιαννούλης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ απέναντι στην ομάδα Κ19, ενώ η πρώτη ομάδα επικράτησε 5-0. Τρία γκολ πέτυχε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ από ένα οι Βαγγέλης Πλατέλλας και Πάτρικ Βουό.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Αργυρόπουλος, Νάστος, Οικονόμου, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Βουό, Κυριακίδης, Δεληγιαννίδης, Κομεσίδης, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Σταυρακάκης, Καλαϊτζάκης.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Αγγελάκης, Δολαψάκης, Ξενοκτιστάκης, Περδίκης, Κουρίνος, Σουρνάκης, Ψαρράς, Παπιομήτογλου, Νοικοκυράκης, Καλαϊτζάκης, Σταυρακάκης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης, Ξεπαπαδάκης, Ζερβάκης, Τζωρτζάκης, Μαρινάκης, Κουράκης, Μακριδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News