Δύο ήττες ο απολογισμός για τις ομάδες Κ19 και Κ17 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Δύο ήττες ο απολογισμός για τις ομάδες Κ19 και Κ17 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ομάδες Κ19 και Κ17 του ΟΦΗ έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά τελικά δε μπόρεσαν να τη… γευτούν, καθώς ηττήθηκαν (με ανατροπή) από τις αντίστοιχες του Ατρομήτου.

Η ομάδα Κ19 προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Ξεπαπαδάκη (17’) και Αζίζι (37’), όμως στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε.

Ο Κολυνιάτης στο 50’ μείωσε για τους Περιστεριώτες και ο Τσακίρης οκτώ λεπτά μετά πέτυχε το 2-2. Τελικά, στο 88’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τριμμάτης για το 2-3.

Κ19 ΟΦΗ: Σηφάκης, Δολαψάκης, Κουρίνος, Περδίκης, Ξενοκτιστάκης, Ξεπαπαδάκης (82' Κουγιουμουτζής), Καλαϊτζάκης (64' Μαρινάκης), Αζίζι, Νοικοκυράκης, Ψαρράς, Κουράκης (64' Σταυρακάκης).

Παρόμοια εξέλιξη είχε και το παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Κ17. Ο ΟΦΗ προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γαϊτάνη, όμως ο Ατρόμητος «απάντησε» λίγο μετά με σκόρερ τον Οικονόμου. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε δοκάρι με τον Μπέκου στο πρώτο ημίχρονο και καλές ευκαιρίες με τους Παπαδάκη και Μαμουλάκη.

Στο 86’ αποβλήθηκε ο Σμπώκος για τον ΟΦΗ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 90’, με τον Παπαδόπουλο να πετυχαίνει το 1-2.

Κ17 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Κουρίνος, Γαϊτάνης, Δεληγιαννίδης (53' Ροδίτης), Σμπώκος, Σημαιάκης (34' Γκλεζάκος), Μπέκου (70' Πακιουφάκης), Σπυριδάκης, Μαμουλάκης, Καφούσης (58' Νικηφόρος), Παπαδάκης (80' Κορνηλάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News