ΟΦΗ

Απίστευτο πανό από Ανωγειανούς για τον ΟΦΗ!

Ένα μοναδικό πανό που αναδεικνύει την παράδοση της Κρήτης και τον Ανωγείων στα χρώματα του ΟΦΗ, έκλεψε την παράσταση στην κερκίδα των οπαδών της κρητικής ομάδας στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρει η «Ανωγή», το πανό είναι δημιουργία Ανωγειανών φοιτητών της Αθήνας και σε αυτό αποτυπώνεται το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού και πολιτιστικού πλούτου των Ανωγείων, να περιστοιχίζουν το σήμα του Ο.Φ.Η που έχει στα δεξιά του μια λύρα και στα αριστερά ένα λαούτο.

Οφείλουμε να αναφέρουμε πάντως ότι το αρχικό σχέδιο για το πανό ανήκει στον παλιό φροντιστή του ΟΦΗ και πρώην ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Χαχλιούτη, την ιδέα του οποίου τροποποίησαν οι φοιτητές για να προκύψει το αποτέλεσμα του ανωγειανού πανό.

Τέσσερις Κρήτες χορεύουν πατώντας πάνω στη Μεγαλόνησο την ώρα που δίπλα τους παίζουν μουσική ιερά “τέρατα” των Ανωγείων, όπως ο Νίκος Ξυλούρης, ο Ψαραντώνης, ο Μανόλης Πασπαράκης (Στραβός), ο Βασίλης Σκουλάς, ο Νικηφόρος Αεράκης, ο Μύρων Σκουλάς, ο Καλομοίρης, ο Μανουράς, ο Ψαρογιάννης αλλά και πιο σύγχρονοι εκφραστές της μουσικής μας παράδοσης, όπως ο Ψαρογιώργης, Γιώργος Φασουλάς, ο Κώστας Καλλέργης, ο Γιώργης Βρέντζος, ο Μιλτιάδης Σκουλάς με την επιγραφή από κάτω “ΑΝΩΓΕΙΑ GATE 4”!

Ασφαλώς και είναι ένα από τα ομορφότερα πανό που έχουν δημιουργηθεί για τον ΟΦΗ και θα γίνεται προσπάθεια ώστε να κοσμεί όλα τα γήπεδα που θα αγωνίζεται η κρητική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια