Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ LIVE

ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα και με τον κόσμο του στο πλευρό του, καθώς περίπου 150 εκδρομείς βρίσκονται ήδη στο γήπεδο. ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Παρότι προηγήθηκε στο α' ημίχρονο με τον Δεληγιαννίδη, τελικά ηττήθηκε 2-1 με δύο γκολ του Τόνσο στο β' ημίχρονο.

Δυναμική είναι όμως και η διοικητική παρουσία, καθώς από την ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκονται στο γήπεδο «Θ.Κολοκοτρώνης» οι κ.κ. Μπούσης, Παλυβός, Γιώργος Σαμαράς, Πουρσανίδης, Γιάννης Σαμαράς, Παπαβασιλάκης και Βασίλης Παπαδάκης.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925κ. Μιχάλης Μπούσης παρακολουθεί τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μαζί με τη μητέρα του, κα. Ελένη Μπούση.

Παρακολουθείστε live την αναμέτρηση από το Neakriti.gr

1' Σέντρα στον αγώνα

4' Πρώτο σουτ από πλευράς Αστέρα στο ματς, από τον Φερνάντεζ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στρέζου

12' Mετά τη σέντρα του Δεληγιαννίδη, η προσπάθεια του Βουό ήταν άστοχη

17' Πιο απειλητικός ο Αστέρας, χάνει σημαντική ευκαιρία με τον Στρέζο να σώζει με τα πόδια την εστία του μετά από κοντινό σουτ του Τόνσο.

27' ΓΚΟΛ Ο ΟΦΗ! Με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Δεληγιαννίδης, έστειλε τη μπάλα χαμηλά να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-1.

36' Σε θέση βολής ο Βουό, προτίμησε να πασάρει αντί να τελειώσει τη φάση και στη συνέχεια το σουτ του Κυριακίδη κόντραρε πάνω στους αμυντικούς του Αστέρα. Στην προηγούμενη φάση ο Αστέρας είχε διαμαρτυρηθεί για χέρι του Παπάζογλου.

39' Δέχεται φάση μετά από ώρα ο ΟΦΗ με το σουτ του Φερνάντεζ να μπλοκάρεται από τον Στρέζο.

Φινάλε στο α' ημίχρονο, είναι καλύτερος ο ΟΦΗ μετά το 20' και δίκαια προηγείται 0-1 στην Τρίπολη.

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες

47' Ο Βουό απειλεί την εστία του Αστέρα, ο Παπαδόπουλος διώχνει δύσκολα.

49' Τρομερή αντεπίθεση του ΟΦΗ, σουτάρει μέσα από την περιοχή ο Κοροβέσης, αποκρούει σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Πολύ καλά ξεκινά ο ΟΦΗ στην επανάληψη.

58' Ο Μανιάς σούταρε διαγώνια και ο Στρέζος με τα πόδια απομάκρυνε

63' Γκολ για τον Αστέρα, που ισοφαρίζει 1-1 με τον Τόνσο. Πίεζαν τον ΟΦΗ οι γηπεδούχοι, με την κρητική ομάδα να κάνει λάθη και να μη μπορεί να κρατήσει μπάλα, με αποτέλεσμα μετά από μία φάση διαρκείας, να παραβιαστεί με κοντινό σουτ η εστία του Στρέζου.

66' Συνεχίζει να πιέζει ο Αστέρας Τρίπολης με αλλεπάληλα σουτ από Κυριακόπουλο και Μανιά να απομακρύνονται σωτήρια από τους αμυντικούς του ΟΦΗ.

69' Γυριστό σουτ του Πασαλίδη, σε ετοιμότητα ο Στρέζος. Πολύ καλύτερος μετά το 55' ο Αστέρας, έπεσε η απόδοση του ΟΦΗ.

81' Μεγάλες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ! Ο Ντίνας μπήκε από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, η μπάλα κόντραρε με τον Παπαδόπουλο να διώχνει σωτήρια αλλά η μπάλα έφτασε στον Νέιρα που έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει τη μπάλα. Μετά το κόρνερ, απείλησε και ο Ποτουρίδης.

87' Γκολ για τον Αστέρα 2-1 με κοντινό σουτ του Τόνσο μετά από δύσκολη απόκρουση του Στρέζου σε εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΦΗ 1-1

Οι 11αδες των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ινγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (90' Βαλιέντε), Καλτσάς (82' Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ (65' Δουβίκας)

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Παπαστεριανός (73' Ντίνας), Πλατέλλας, Σάσι (64' Νέιρα), Κυριακίδης, Βουό (90' Κουτσιανικούλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News