Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος, 12ος παίκτης ο κόσμος του ΟΦΗ στην Τρίπολη

ΟΦΗ
Αισιόδοξος ο Παπαδόπουλος, 12ος παίκτης ο κόσμος του ΟΦΗ στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε 12ο παίκτη τον φίλαθλο κόσμο του, καθώς αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από το Ηράκλειο με την εκδρομή των οργανωμένων οπαδών, ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί το Σάββατο στην Τρίπολη.

Η ψυχολογία είναι σε ιδανικό σημείο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στόχος είναι η ομάδα να έχει διάρκεια, όπως τόνισε στην κάμερα του ΟΦΗ TV ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος:

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχαμε μείνει πίσω στην βαθμολογία, δεν είχαμε νίκες. Η ψυχολογία των παιδιών είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Αφήνουμε πίσω μας αυτή την νίκη και αυτό που μετράει είναι η διάρκεια και το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να δώσουμε την μάχη μας για να πάρουμε τρεις βαθμούς».

Σίγουρα η αποστολή είναι δύσκολη, απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες όμως ο προπονητής της κρητικής ομάδας δεν κρύβει την αισιοδοξία του:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλή ομάδα, έχει έναν έμπειρο προπονητή, έχουν καλή ψυχολογία γιατί στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει τρεις νίκες. Εμείς όμως κοιτάμε την ομάδα μας, να είμαστε καλά εμείς, να προσπαθήσουμε, να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι δουλεύοντας μέσα στο γήπεδο και παίζοντας με καλή τακτική θα μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από το Νίκο Παπαδόπουλο και στην παρουσία των φίλων του ΟΦΗ στην Τρίπολη:

«Είναι σημαντικό να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Δίνει θετική ενέργεια στους ποδοσφαιριστές. Με την εμφάνιση και την νίκη τους φέραμε κοντά μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε κάνει μια νίκη όμως είμαστε πίσω στην βαθμολογία. Δεν αρμόζει στην ομάδα μας να είμαστε τόσο χαμηλά. Η ομάδα φαίνεται ότι πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο, όμως αυτό που μετράει είναι η διάρκεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News