Με πάθος για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Με πάθος για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό το βλέμμα του Μιχάλη το σημερινό παιχνίδι της ομάδας του Ηρακλείου …

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο "στρατόπεδο" του ΟΦΗ για το σημερινό (17:15, Novasports 2) μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Γεντί Κουλέ". Η ομάδα του Ηρακλείου έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς για να... ανασάνει βαθμολογικά και η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής είναι κομβικής σημασίας.

Στο "Γεντί Κουλέ" για το κρίσιμο παιχνίδι με τους πράσινους θα βρεθεί σήμερα και ο Μιχάλης Μπούσης πραγματοποιώντας ταξίδι- "αστραπή" από τις ΗΠΑ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα είναι στο πλευρό της ομάδας κάτι που σίγουρα σημαίνει πολλά για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Σ' αυτή την κρίσιμη καμπή, η παρουσία του προέδρου της κρητικής ομάδας είναι κομβικής σημασίας, δείχνοντας ότι στον ΟΦΗ όλοι είναι μια "γροθιά" στην προσπάθεια που γίνεται.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%, ενώ περιμένουν και τον φίλαθλο κόσμο να προσφέρει τη γνωστή ώθηση, με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Νίκος Παπαδόπουλος ζητά από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση και στα 90 λεπτά, ενώ κυρίαρχα θα είναι τα στοιχεία του πάθους και της δύναμης.

Φυσικά σημαντική είναι και η τακτική προσέγγιση, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους παίκτες στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε.

Οι επιστροφές ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική δράση δίνουν επιπλέον επιλογές στον 46χρονο προπονητή και ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η παρουσία των Κουτσιανικούλη, Νέιρα, Ντίνα και Μεγιάδο στο κανονικό πρόγραμμα τις τελευταίες τρεις μέρες γέμισε τη... φαρέτρα της ηρακλειώτικης ομάδας.

Η αξιολόγηση από 'δω και πέρα αφορά στο βαθμό ετοιμότητάς τους, όμως είναι δεδομένο ότι θα βρίσκονται στην αποστολή. Τα προβλήματα περιορίζονται στον τραυματία Μπολάκη και τον ανέτοιμο Αραβίδη.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Ξάνθη-Ολυμπιακός (15:30, ΕΡΤ)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2)

Ατρόμητος-Άρης (19:00, ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης (19:00, ΕΡΤ)

Πανιώνιος-Λεβαδειακός (19:30, Novasports 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News