Αναμένεται πιο αποτελεσματικός ο ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό

Απόψεις
Αναμένεται πιο αποτελεσματικός ο ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυξημένη η αυτοπεποίθηση στον ΟΦΗ Το παιγνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, φωνάζει «Νίκη» για την κρητική ομάδα. Η βαθμολογική πίεση και η στέρηση στο πιο χαρούμενο αποτέλεσμα σε ένα παιγνίδι, πόσο -μάλλον στην έδρα και απέναντι σε ένα αντίπαλο με το όνομα Παναθηναϊκός- ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Η ομάδα και ο κόσμος της θέλουν να πανηγυρίσουν αυτή την Κυριακή και να αρχίσουν να οραματίζονται τη συνέχεια με βάσιμη αισιοδοξία και όχι με σενάρια που συνήθως κουβαλούν μαζί τους το άγχος. Τα μηνύματα που φτάνουν από τις προπονήσεις έχουν δώσει δείγματα ενός άλλου θάρρους απέναντι στην δύσκολη πρόκληση. Πρώτη φορά στις τελευταίες τρεις εβδομάδες υπάρχουν τόσες λύσεις για τον προπονητή που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση στους ίδιους τους παίκτες και τους κάνουν να πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα!

«ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ» Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ 

Βλέμμα και στον Παναγιώτου από το ΠΑΟ-ΟΦΙ Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ παρακολούθησε με ενδιαφέρον όλο το ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έχοντας αναλύσει ήδη τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη και γνωρίζοντας ότι την Κυριακή θα έχουν μπροστά τους μια άλλη ομάδα, αφιέρωσαν την ματιά τους στον Γιάννη Παναγιώτου που έχει παραχωρηθεί δανεικός στον ΟΦΙ. Ο νεαρός τερματοφύλακας άντεξε στην έντονη πίεση των πρασίνων να ισοφαρίσουν και έκανε καίριες αποκρούσεις πριν δεχτεί το γκολ που έκανε τα 2-2 στο 94’. Υπάρχει εντονότερη προσοχή στο ματς που έρχεται στο «Γεντί Κουλέ» αυτή την Κυριακή, σε όλες τις τάξεις της ομάδας, επειδή αυτονόητα επιζητείται το νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού κάθε αγωνιστική που περνάει χωρίς τρίποντο βάζει βαρίδια…

ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Οι μεταγραφές …τρέχουν! Μπροστά στη βαθμολογική βαρύτητα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οι μεταγραφικές κινήσεις της κρητικής ομάδας έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο επικοινωνιακά. Στην ουσία όμως τρέχουν από τους «ειδκούς», περιμένοντας τα αποτελέσματα από το «σαφάρι» του Σαμαρά στο εξωτερικό, τις επαφές του Πουρσανίδη με άλλους στόχους, όπως του Γιαννούλη. Η επαναφορά σε κανονικούς ρυθμούς αποτελεσμάτων, αυτή την περιόδου θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότητά των μεταγραφικών επιδιώξεων της κρητικής ΠΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News