Ενίσχυση βάσει... σχεδίου για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ενίσχυση βάσει... σχεδίου για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δεκέμβριος ήρθε και μαζί του έφερε το... δίπολο στο οποίο κινείται πλέον ο ΟΦΗ. Από τη μια τα τρία ματς που απομένουν ως το φινάλε του πρώτου γύρου, και από την άλλη η μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου.

Καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Το ποδοσφαιρικό τμήμα επικεντρώνεται στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, με στόχο τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Μέσα από αυτό θα καταφέρει να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και με το νέο έτος να κοιτάξει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το άλλο κομμάτι του... παζλ αφορά την ενίσχυση του ρόστερ. Η διοίκηση είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Παπαδόπουλο, εξετάζοντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να ανεβάσουν την ποιοτική στάθμη.

Ο Γιάννης Σαμαράς έχει ήδη σηκώσει... μανίκια στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Κρητικών βρίσκεται στο εξωτερικό εδώ και λίγες μέρες, με το ταξίδι αυτό να έχει και μεταγραφικό περιεχόμενο. Η προεργασία έχει ήδη γίνει, όμως καμία επιλογή δε θα γίνει με βιασύνη.

Όλοι οι “στόχοι” θα περάσουν από μια συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης, καθώς η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα γίνει μέσα από συγκεκριμένο πλάνο. Μια βασική παράμετρος είναι η ετοιμότητα των... υποψηφίων, καθώς το ιδανικό θα ήταν να προσφέρουν άμεσα με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό κριτήριο στις επιλογές, αφού στον ΟΦΗ κοιτάζουν παίκτες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά (κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News