ΟΦΗ

Χωρίς Αραβίδη-Κουτσιανικούλη αλλά με Παπαστεριανό ο ΟΦΗ

Έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στα Γιάννινα...

Χωρίς Αραβίδη και Κουτσιανικούλη θα ταξιδέψει στα Γιάννινα ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Οι Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ για δεύτερη μέρα δεν προπονήθηκε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Απών ήταν και ο τραυματίας Μανώλης Μπολάκης, ενώ το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Πριν την προπόνηση τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο.

Με το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει (Παρασκευή 8:30 π.μ) με προορισμό τα Ιωάννινα, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 

Τη 18άδα του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος Παπαστεριανός, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό.

Η άφιξη στα Ιωάννινα αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής και η ομάδα θα πάει αμέσως στο γήπεδο Περάματος Ιωαννίνων για προπόνηση, πριν καταλύσει στο ξενοδοχείο. 

Σχόλια