Κάλεσμα Συνδέσμων: Όλοι την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ
Κάλεσμα Συνδέσμων: Όλοι την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» στο ματς της Κυριακής με τον Άρη καλούν οι Σύνδεσμοι του ΟΦΗ τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και ζητούν από τους παίκτες να δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη με πάθος, δύναμη και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Αναλυτικά:

«Τη Κυριακή στις 19:30 η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον Άρη και οι 3 βαθμοί είναι απαραίτητοι για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Καλούμε όλο το κόσμο του ΟΦΗ εντός και εκτός Ηρακλείου να έρθει στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ δίνοντας δυναμικό παρόν και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη στο γήπεδο τη Κυριακή, αλλά και κάθε Κυριακή, αφού όλα αυτά τα οποία ονειρευόμασταν τόσα χρόνια πλέον είναι γεγονός. Δικαιολογία πλέον καμία και παρουσία στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ είναι το αυτονόητο.

Από τη πλευρά μας στέλνουμε μήνυμα στους παίχτες της ομάδας, να είναι σίγουροι ότι η ΘΥΡΑ 4 θα πράξει όπως σε κάθε παιχνίδι για να πάρετε την ώθηση που χρειάζεστε.

Περιμένουμε από εσάς να δώσετε και τη ψυχή σας μέσα στο γήπεδο με πάθος, δύναμη και ποδοσφαιρικό εγωισμό και όλοι μαζί να πάρουμε το ματς. Τέλος να επισημάνουμε στους οπαδούς μας η προσέλευσή τους στη ΘΥΡΑ 4 να πραγματοποιηθεί 1 ώρα νωρίτερα για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των προηγούμενων παιχνιδιών.

SNAKES HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News