ΟΦΗ και στο… διάστημα, πήγε ΒΑΚ ο Ρώσος κοσμοναύτης!

ΟΦΗ
ΟΦΗ και στο… διάστημα, πήγε ΒΑΚ ο Ρώσος κοσμοναύτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία του Ρώσου Κοσμοναύτη Oleg Artemyev στο Ηράκλειο για αποθεραπεία φαίνεται ότι είναι ευνοϊκή στον ΟΦΗ που αποκτά πλέον έναν φίλαθλο και στο… διάστημα κυριολεκτικά!

Ο διάσημος Ρώσος κοσμοναύτης της Roskosmos βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας μας.

Τον συνόδευσε η σύζυγός του, ο 7χρονος γιος του και η 2 ετών κόρη τους, ενώ το παρών έδωσαν μέλη από το ιατρικό επιτελείο του και ο επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης της αποστολής που τον ακολουθεί.

Ο Oleg Artemyev βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επιστροφή του στη γη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μαζί με τους αμερικανούς αστροναύτες της NASA, Ρίτσαρντ Άρνολτ και Άντριου Φόστελ.

Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ηλίας Πουρσανίδης και ο Team Manager της ομάδας, κ. Παύλος Αδάμος. Οι αρχηγοί του ΟΦΗ και ο προπονητής μας, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, πρόσφεραν δώρο στον Oleg Artemyev και τον γιο του από μια φανέλα της ομάδας.

Ο Ρώσος κοσμοναύτης και η οικογένειά του δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ και εξέφρασαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News