ΟΦΗ

Σαββατοκύριακο χωρίς φιλικό για τον ΟΦΗ

Μέρα με τη μέρα, η αγωνιστική προετοιμασία του ΟΦΗ επικεντρώνεται στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη,ενώ αυτό το σαββατοκύριακο παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν προγραμματίστηκε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Στόχος είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Στις τελευταίες προπονήσεις, η δουλειά στον τομέα της τακτικής έχει συγκεκριμένους άξονες. Ο Νίκος Παπαδόπουλος εστιάζει στη δημιουργία και κυρίως στο "τελείωμα" των φάσεων. Αυτή ήταν η... αχίλλειος πτέρνα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου η κατοχή της μπάλας δε μετουσιώθηκε σε φάσεις για γκολ μέσα στην αντίπαλη περιοχή.Έτσι,  η δουλειά των ποδοσφαιριστών δεν έχει να κάνει μόνο με την εκτέλεση μπροστά στην εστία, αλλά και στην καλή επιλογή σε ό,τι αφορά την τελική πάσα.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό, ο Μανόλης Παπαστεριανός δείχνει να είναι όλο και καλύτερα. Χθες, ακολούθησε και πάλι ένα μέρος του κανονικού προγράμματος, δείχνοντας ότι από την επόμενη εβδομάδα θα "φορτσάρει" για τα καλά. Ο έμπειρος μέσος είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, προκειμένου να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος.

Στον αντίποδα, οι Μιγκέλ Μεγιάδο και Χουάν Νέιρα συνεχίζουν τη θεραπεία. Οι δύο Αργεντινοί είναι σχεδόν απίθανο να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη, αφού στην ομάδα του Ηρακλείου δεν έχουν διάθεση για ρίσκο.

Σχόλια