Παπαδόπουλος: «Μας έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Μας έλλειψε η καλή τελική προσπάθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια έξω από την περιοχή, έλειψε από τον ΟΦΗ σύμφωνα με το Νίκο Παπαδόπουλο στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι το αποτέλεσμα δημιουργεί στεναχώρια, όμως υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, δεν πήραμε τίποτα. Έπρεπε να πάρουμε κατά την άποψη μου γιατί, αξίζαμε κάτι από το παιχνίδι. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γκολ στο 45’. Στην επανάληψη παλέψαμε, όμως δεν βγάλαμε φάσεις. Φτάναμε σωστά μέχρι την μεγάλη περιοχή, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις.

Είμαστε στεναχωρημένοι, όμως κοιτάζουμε την συνέχεια και πιστεύουμε όταν επιστρέψουν οι τραυματίες να βελτιωθούμε με πολύ δουλειά. Δεν θα πω ότι οι απουσίες ήταν ο λόγος που χάσαμε. Έχουμε αρκετό ρόστερ και έχω δείξει ότι τους εμπιστεύομαι όλους και τους χρησιμοποιώ.

Άγχος πάντα υπάρχει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχω δείξει ότι στηρίζω όλους τους παίκτες το έδειξα και σήμερα. Έχω τεράστια υπομονή τους αφήνουμε να παίξουν ελεύθερα γιατί αυτό είναι το επάγγελμα τους και να μπαίνουν να ευχαριστιούνται το παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News