Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

ΟΦΗ
Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απώλεια του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης δίνει ένα χαρακτήρα έξτρα κρισιμότητας στον αγώνα του Σαββάτου στη Λιβαδειά.

Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο του ΟΦΗ, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα του Λεβαδειακού και που πρέπει να δώσουν προσοχή, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για την κατάκτηση των βαθμών:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό παίζει πιο επιθετικά, βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση, αγωνίζεται εντός έδρας και συν τοις άλλοις έχει πάρα πολύ ύψος σαν ομάδα και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να νικήσουμε, χρειαζόμαστε τους βαθμούς πριν τη διακοπή. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες ψυχολογικά μετά το ματς με τον Απόλλωνα και θέλουμε με καλό ποδόσφαιρο να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Αναφορικά με τις πολλές απουσίες (Βουό, Ποτουρίδης τιμωρημένοι, Νέιρα, Μεγιάδο, Παπαστεριανός τραυματίες) εξέφρασε την ανησυχία του αλλά παράλληλα και την πίστη του για όσους αγωνιστούν:

«Μας ανησυχεί κυρίως το ότι ήρθαν μαζεμένες απώλειες και δεν περιμέναμε όταν δηλώσαμε τον Βουό και τον Ποτουρίδη ότι θα είχαμε και αυτούς τους τραυματισμούς. Έχω εμπιστοσύνη σε όλο το ρόστερ, το έχω δείξει άλλωστε και αυτοί θα παίξουν θα ανταποκριθούν για ένα καλό αποτέλεσμα».

Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία ματς αλλά και στην συγκέντρωση που πρέπει να δείχνουν οι παίκτες ώστε να μην υπάρχουν κενά διαστήματα στους αγώνες:

«Το ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ είναι ικανοποιητικό, βέβαια ο αντίπαλος έκανε δύο φάσεις για γκολ. Με ανησύχησε περισσότερο στο τελευταίο ματς ότι δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας. Μετά το 60-65 έπρεπε να έχουμε πιο πολύ καθαρό μυαλό και να μη δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες. Δουλεύουμε σε όλους τους τομείς, νομίζω ότι η ομάδα δείχνει βελτίωση σε πολλά κομμάτια αλλά χρειάζεται ισορροπία σε όλες τις γραμμές και όχι να έχουμε κενά διαστήματα». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News