Λαβωμένος πάει στη Βοιωτία ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Λαβωμένος πάει στη Βοιωτία ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σημαντικές ελλείψεις θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Η προετοιμασία είναι στην κορύφωσή της και ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωρίζει τους παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι για τη “μάχη” στη Βοιωτία.

Μεγιάδο, Νέιρα και Παπαστεριανός είναι τραυματίες και συνεχίζουν θεραπεία, ενώ οι Βουό και Ποτουρίδης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Αμφότεροι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν σ’ αυτό το ματς, ώστε να εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Νέιρα έχει υποτροπή ήπιας μορφής από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν υπάρχει καμία διάθεση για ρίσκο.

Άλλωστε, μετά τη 10η αγωνιστική υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας και έτσι οι ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν θα βρουν χρόνο για την ολική επάνοδό τους.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Παπαδόπουλος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους, ενώ σήμερα και αύριο αναμένεται να γίνουν οι τελευταίες δοκιμές. Επιπλέον, το τεχνικό επιτελείο θα αναλύσει στους ποδοσφαιριστές τον αντίπαλο, αλλά και την αγωνιστική προσέγγιση που θα ακολουθήσουν.

Οι Κρητικοί θα επιδιώξουν μέσα από καλή αγωνιστική παρουσία να πάρουν τη νίκη, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αν ο στόχος επιτευχθεί, θα πάνε στη διακοπή με τις καλύτερες προϋποθέσεις, έχοντας και επιπλέον χρόνο για δουλειά και βελτίωση στους τομείς που είναι απαραίτητο.

Τέλος, στο πρόγραμμα συμμετείχαν χθες και οι Περδίκης, Αζίζι, Ξεπαπαδάκης και Σουρνάκης από την ομάδα Κ19. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να δουλεύουν συχνά με την πρώτη ομάδα, ώστε να μπαίνουν στο κλίμα όλο και περισσότερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News