Για αποτέλεσμα υπεραξίας στη Λάρισα ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Για αποτέλεσμα υπεραξίας στη Λάρισα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δύο περίπου μήνες στο πρωτάθλημα της Super League μια φωτιά… έκαιγε τον ΟΦΗ. Πλέον ο ΟΦΗ είναι εκείνος που έχει πάρει στα χέρια του την φλόγα! Τώρα έχει ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση!

Αυτό έδειξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την τεράστια νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Αυτό θέλει να επαναλάβει και σήμερα (17:15-Novasports2) στο AEL FC Arena απέναντι στη Λάρισα. Απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο, ο ΟΦΗ διαθέτει την αισιοδοξία αλλά και τον τρόπο για να φτάσει σε ακόμα ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Στα συν όλης της εβδομάδας που προηγήθηκε η καλή ψυχολογία, καθώς το τρίποντο που έψαχναν όλοι ήρθε απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα «έδεσε» με τις θετικές διοικητικές εξελίξεις. Άπαντες μπορούν να κοιτούν πλέον με νέα προοπτική τη συνέχεια του πρωταθλήματος και σίγουρα το σημερινό παιχνίδι στο AEL FC Arena μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικό. Με ένα θετικό αποτέλεσμα, αποκτά μεγαλύτερη αξία και η νίκη επί του Ολυμπιακού και υπάρχει πίστη ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Θανάσης Ντίνας, μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Χρειαζόμασταν μια σημαντική νίκη, όπως αυτή που πετύχαμε με τον Ολυμπιακού, για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Τώρα υπάρχει μια αισιοδοξία στην ομάδα. Ετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα κατάλληλα, γιατί έρχεται ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Είναι ευκαιρία μας, να ανακάμψουμε ακόμα περισσότερο κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».

Με τέσσερις απόντες

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε αεροπορικώς χθες το απόγευμα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί μετέβη οδικώς στη Λάρισα. Σε αυτήν υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από για προληπτικούς λόγους, ενώ εκτός έμεινε επίσης ο Ίσμαιλ Σάσι για λόγους τακτικής όπως και οι τραυματίες Νέιρα, Παπαστεριανός.

Για την αναμέτρηση στη Λάρισα ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Νάστο, Κυριακίδη, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κοροβέση, Ντίνα, Κουτσιανικούλη, Βουό, Πλατέλλα, Αραβίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News