ΟΦΗ-Ολυμπιακός Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Ολυμπιακός Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Πάτρικ Βουό στο 35' με κεφαλιά κάνει το 1-0 για τους Κρητικούς. Τελειώνει το ματς, μεγάλη νίκη για τους Κρητικούς, που πανηγυρίζουν.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις να κατακτήσει την πρώτη της νίκη, σε μια αναμέτρηση με ειδικό βάρος.

Αρκετές ώρες πριν τη σέντρα ανακοινώθηκε ότι τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν και το «Γεντί Κουλέ» θα είναι κατάμεστο.

*Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης ανέβηκε χειροκροτούμενος από την είσοδο των αποδυτηρίων προς τις εξέδρες, όπου πήρε θέση στη θύρα 9 μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και την οικογένεια του. Στις εξέδρες και ο α' αντιπρόεδρος, Γιώργος Σαμαράς με άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

*Περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, οι εξέδρες είναι σχεδόν γεμάτες, ενώ σε εξέλιξη είναι η προθέρμανση των δύο ομάδων.

*Ένα τέταρτο απομένει για το πρώτο σφύριγμα, οι 22 ποδοσφαιριστές αποχώρησαν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Στρέζος, δεξί μπακ ο Αργυρόπουλος, αριστερό ο Κοροβέσης και στο κέντρο της άμυνας οι Μιχόγεβιτς-Ποτουρίδης. Ανασταλτικοί μέσοι οι Νάστος και Μεγιάδο, με τον Πλατέλλα λίγο πιο μπροστά τους στον κεντρικό άξονα. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Κυριακίδης, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Βουό.

Ανάλογη διάταξη και για τους φιλοξενούμενους από τον Πέδρο Μαρτίνς. Γκολκίπερ ο Γιαννιώτης και στην 4αδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκας. Στην 3αδα της μεσαίας γραμμής οι Καμαρά, Γκιγιέρμε και Τουρέ, με τους Χριστοδουλόπουλο και Ποντένσε στα "φτερά" της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην "γραμμή κρούσης" θα αγωνιστεί ο Γκερέρο.

*Καταπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΟΦΗ στην είσοδο των ποδοσφαιριστών, όλα έτοιμα για τη σέντρα στο παιχνίδι.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

1' Πρώτη σέντρα στην αναμέτρηση από τους παίκτες του ΟΦΗ. 

5' Κίτρινη κάρτα στον Πλατέλλα για μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε.

Συμπληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας, ενώ από πλευράς ΟΦΗ οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να μην αφήσουν χώρους για δράση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Στρέζου. 

12' Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στον ΟΦΗ. Ο Πλατέλλας άνοιξε δεξιά το παιχνίδι για τον Κυριακίδη, που έκανε την παράλληλη σέντρα, όμως ο Βουό δε βρήκε καλά τη μπάλα στη μικρή περιοχή, με αποτέλεσμα να περάσει αρκετά άουτ.  

14' Ο Κοροβέσης πέφτει στο χορτάρι μετά από σπρώξιμο του Ποντένσε μακριά από τη μπάλα, ο Σέζος δείχνει κίτρινη κάρτα στον εξτρέμ του Ολυμπιακού. 

19' Σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας. 

23' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Πλατέλλας έκανε τρομερή ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και εφτασε σχεδόν στη μικρή περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε παράλληλα με την εστία. 

31' Γύρισμα του Χριστοδουλόπουλο από αριστερά, ο Ποντένσε κλείνεται εγκαίρως πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Τουρέ θα κάνει το τελικό σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα θα φύγει πολύ μακριά άουτ. 

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Κομπίνα από τους παίκτες του ΟΦΗ στο κόρνερ, ο Κοροβέσης θα κάνει ωραία σέντρα και ο Βουό με "καρφωτή" κεφαλιά κάνει το 1-0, βάζοντας... φωτιά στο "Γεντί Κουλέ".

43' Δυνατό σουτ του Χριστοδουλόπουλου εκτός περιοχής, ο Στρέζος θα αποκρούσει, στην εξέλιξη της φάσης η σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά θα χτυπήσει στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκάριου. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Εξαιρετική παρουσία από τους παίκτες του ΟΦΗ, που υπηρετούν πιστά το τακτικό πλάνο και δείχνουν ιδιαίτερη αποφασιστικότητα σε κάθε "μονομαχία". Το γκολ του Βουό, είναι το επιστέγασμα της ως τώρα προσπάθειας, ενώ ο Ολυμπιακός ουσιαστικά δεν απείλησε, με τους Κρητικούς να έχουν "μπλοκάρει" κάθε μεσοεπιθετική ενέργεια σ' αυτό το διάστημα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Ο Νάτχο στη θέση του Καμαρά και ο Φετφατζίδης στο ματς αντί του Τουρέ. 

51' Δυνατό σουτ του Γκιγιέρμε εκτός περιοχής, ο Στρέζος αποκρούει και ο Αργυρόπουλος θα διώξει πιο μακριά. 

53' Κίτρινη κάρτα στον Μιράντα, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βουό. 

55' Σουτ του Φετφατζίδη με καλές προϋποθέσεις, με την μπάλα να φεύγει αρκετά μέτρα άουτ. 

63' Ο Νάστος θα δει την κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Χριστοδουλόπουλο.

65' Τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Μάνος περνάει στο ματς αντί του Χριστοδουλόπουλου, σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά, φορώντας τη φανέλα του ΟΦΗ για δύο χρόνια. 

68' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Κοιλιάρας στη θέση του Κοροβέση, που αντιμετωπίσε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο στην προπόνηση του Σαββάτου. 

71' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Φετφατζίδη να κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Γκερέρο πιάνει την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, όμως ο Στρέζος αποκρούει εντυπωσιακά. 

76' Σουτ του Νάτχο από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα αρκετά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

76' Δεύτερη αλλαγή για τους Κρητικούς, ο Κομεσίδης αντί του Κουτσιανικούλη. 

77' Γρήγορη αντεπίθεση από τον ΟΦΗ, ο Πλατέλλας κάνει την πάσα για τον Κοιλιάρα, ο οποίος έχει χώρο για το σουτ, το οποίο καταλήγει λίγο άουτ. 

78' Παράλληλη σέντρα του Κυριακίδη μετά το λάθος του Μεριά, ο Βουό κάνει την προβολή, όμως δε θα βρει στόχο. 

81' Κλείνει τις αλλαγές του και ο ΟΦΗ, με τον Αραβίδη στη θέση του Βουό. 

86' Κίτρινη κάρτα στον Γκιγιέρμε, που σταμάτησε με φάουλ τον Πλατέλλα. 

87' Με πάσα εκτελείται εκτελείται το κόρνερ, σέντρα από τον Αργυρόπουλο, κεφαλιά του Μιχόγεβιτς από καλή θέση, όμως είναι άστοχη. 

91' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Γύρισμα του Φετφατζίδη από δεξιά, σουτ του Νάτχο στα σώματα, νέο σουτ από του Ισραηλινού από το ύψος του πέναλτι άουτ. 

92' Σέντρα του Γκερέρο από δεξιά, κεφαλιά του Ποντένσε στο δεύτερο δοκάρι αόυτ.

92' Κίτρινη κάρτα στον Μιχόγεβιτς για διαμαρτυρία. 

Τελειώνει το παιχνίδι, τεράστια νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου, που ανοίγει... λογαριασμό, με μια παθιασμένη εμφάνιση. 

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης (68' Κοιλιάρας), Νάστος, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (76' Κομεσίδης), Βουό (81' Αραβίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά (46' Καμαρά), Τουρέ (46' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (65' Μάνος), Ποντένσε, Γκερέρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News