Αραβίδης στη «Ν.Κ.»: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

ΟΦΗ
Αραβίδης στη «Ν.Κ.»: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν ένα από τα ηχηρά ονόματα που κατέβηκαν αυτό το καλοκαίρι στο Ηράκλειο.

Μπορεί να είχε μείνει ένα χρονικό διάστημα μακριά από τους επίσημους αγώνες, ωστόσο όποιος τον έχει παρακολουθήσει στα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο ήξερε πως κάνει τα πάντα για την ομάδα που αγωνίζεται. Και ο ίδιος έδειξε όμως πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Ασφαλώς, το αρνητικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ, έναν χαρακτήρα σαν του "Άραβα" δεν θα μπορούσε να τον επηρεάσει. Ο διεθνής επιθετικός μας μίλησε χθες για όλους και για όλα με αφορμή βεβαίως το κυριακάτικο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο και όταν μιλάει ο Αραβίδης υπάρχει πάντα ενδιαφέρον...

Αναλυτικά μας είπε...

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: "Ξέρουμε πως θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είναι ένα μεγάλο ματς που θα κατέβουμε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα! Πιάνοντας καλή απόδοση, με τη βοήθεια του κόσμου μας και βέβαια την τύχη που πάντα χρειάζεται, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το αν είναι κριτήριο τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: "Όχι δεν είναι κριτήριο. Ούτε τα προηγούμενα ντέρμπι, ούτε τα προηγούμενα ματς γενικότερα. Κάθε παιχνίδι είναι και διαφορετικό".

Για το ενδεχόμενο κόπωσης των διεθνών του Ολυμπιακού: "Η αλήθεια είναι ότι η κόπωση των ποδοσφαιριστών από συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια παίζει ένα ρόλο. Ωστόσο παίζουμε με μια ομάδα που αναμφίβολα έχει πάρα πολλές λύσεις. Εμείς να είσαστε σίγουροι πως οποιαδήποτε αδυναμία έχει ή παρουσιάσει ο αντίπαλός μας θα προσπαθήσουμε να την εκμεταλλευτούμε."

Για το κίνητρο που δίνει ο αντίπαλος: "Ασφαλώς και δίνει μεγάλο κίνητρο. Αυτά τα παιχνίδια αρέσουν περισσότερο σε κάθε ποδοσφαιριστή."

Για το υλικό που διαθέτει ο ΟΦΗ: "Είναι ξεκάθαρο πως σαν ομάδα στον ΟΦΗ έχουμε καλό ρόστερ. Είναι βέβαιο πως μέχρι τώρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Είναι όμως σαφές πως έχουμε βγάλει και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική μας συγκομιδή και όλοι δουλεύουμε για να την βελτιώσουμε άμεσα."

Για αυτούς που λένε πως ο ΟΦΗ θα κινδυνέψει: "Πολλοί μπορούν να λένε πολλά. Πιστεύω πολύ στην ομάδα που έχουμε και τους συμπαίκτες μου. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε καλά και ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα."

Για τις διοικητικές εξελίξεις σε μια εβδομάδα με ντέρμπι: "Εμείς σαν ποδοσφαιριστές είμαστε αφοσιωμένοι στις προπονήσεις και τον αγώνα που έρχεται. Είναι ευχάριστα όσα γίνονται και υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον ΟΦΗ και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν."

Για την δική του προσπάθεια: "Σίγουρα βρίσκω τα πατήματά μου και βέβαια πρέπει να πω ότι με έχουν βοηθήσει όλοι στην ομάδα για να το κάνω αυτό. Υπήρξε ένα διάστημα που δεν είχα επίσημα παιχνίδια στα πόδια μου αλλά δουλεύω για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια."

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον ΟΦΗ: "Νιώθω καλά αλλά σίγουρα θα νιώσω καλύτερα όταν πετύχουμε όλοι μαζί κάποια πράγματα. Επέλεξα τον ΟΦΗ το καλοκαίρι αν και είχα και άλλες σημαντικές προτάσεις γιατί κάλυπτε τις επιθυμίες μου. Θέλω να αγωνίζομαι σε ιστορικές ομάδες και σε ομάδες που έχουν δυναμική από τον κόσμο."

Για το αν μπορεί μέσω ΟΦΗ να κληθεί ξανά στην Εθνική: "Η Εθνική ομάδα είναι επιθυμία κάθε ποδοσφαιριστή. Ασφαλώς και το θέλω και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αλλά σίγουρα θα κριθεί αυτό και από την πορεία της ομάδας."

"Πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ, αλλά..."

Σε συνέντευξη με τον Χρήστο Αραβίδη, δεν μπορείς να μην τον ρωτήσεις και γενικότερα για την μάχη του πρωταθλήματος. Και ο ίδιος δεν μας... χάλασε το χατίρι να κάνει το σχετικό σχόλιο: "Βλέπω να υπάρχει ένα πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Ελπίζω να μην υπάρχουν αλλαγές για εξωαγωνιστικούς λόγους. Βλέπουμε πάντως πως όλες οι μεγάλες ομάδες εμφανίζονται πολύ δυνατές και σίγουρα θα γίνει μάχη με μεγάλο ενδιαφέρον για τον κόσμο".

Όσο για τους ξένους διαιτητές, ο έμπειρος παίκτης δεν θέλησε να πάρει θέση... "Όχι, δεν μιλάω ποτέ για θέματα διαιτησίας. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News