ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Κάποιοι θέλουν... αίμα. Eγώ δεν τα παράτησα με 12 παίκτες»

Για αρκετά πράγματα μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ερωτηθείς για κάποιες φήμες περί αποχώρησης, απάντησε σε ιδιαίτερο τόνο ότι δεν τα παρατάει ποτέ και δεν το έκανε πέρυσι ότι ο ΟΦΗ έμεινε με 12 παίκτες.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην επικείμενη αλλαγή στο διοικητικό, αλλά και την προσπάθεια για ανάκαμψη.

Αρχικά υπογράμμισε για το παιχνίδι: «Δεν κινδυνεύσαμε πάρα πολύ. Για εμάς θα ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν έγινε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας σε σχέση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Φαίνεται ότι έχουμε άγχος, παρότι έχουμε την μπάλα, κάνουμε λάθος ακόμα και σε πλάγιο άουτ. Το καταλαβαίνω όμως ο καθένας πρέπει να δείξει την προσωπικότητα του και θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την αρχή που έχουμε κάνει. Πιεστήκαμε αρκετά από κάποιες στατικές φάσεις, χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου, όμως μέσα στην διακοπή θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο».

Για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΟΦΗ: «Ελπίζω μέσα από αυτήν την αλλαγή να κερδίσουμε τον σεβασμό που έχει χάσει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ελπίζω με τη νέα διοίκηση να κερδίσουμε, τουλάχιστον αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

Για τις απουσίες παικτών: «Πάντα παίζει ρόλο η απουσία κάποιων παικτών όμως έχω δείξει ότι έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Κατηγορούμαι για αυτό όμως το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ρυθμό και να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και το μέλλον του στον ΟΦΗ: «Μάλλον οι δημοσιογράφοι θέλετε αίμα. Ο Παπαδόπουλος είναι εδώ. Δεν έφυγε και δεν τα παράτησε ότι έμεινε με 12 παίκτες στον ΟΦΗ. Μπορούν να γράψουν ότι θέλουν και όποιος θέλει. Εγώ δεν τα παρατάω ποτέ, εκτός αν προσβάλλουν την ηθική μου. Το έχω κάνει αυτό σε μια ομάδα. Δεν παρατάω ποτέ και τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δουλεύω καθημερινά για τον ΟΦΗ. Δεν έχω κρύψει ότι αγαπώ αυτή την ομάδα, αλλά βλέπω ότι έχει χάσει το σεβασμό της. Ελπίζω να τον κερδίσει».

Για τον στόχο της παραμονής: «Στην δική μου σκέψη, έτσι όπως έχω στο μυαλό μου τον ΟΦΗ δεν είναι για να παλεύει να σωθεί. Βεβαίως, καταλαβαίνω πολύ καλά ότι η ομάδα έχει επιστρέψει μετά από πολλά προβλήματα, γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολα χτίσαμε αυτήν την ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα για να φύγει το άγχος και να μην κινδυνεύσουμε».

Σχόλια