ΟΦΗ

Κανονικά στην αποστολή ο Παπαστεριανός

Χωρίς να υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες και με την πίστη ότι η ομάδα θα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τον πραγματικό της εαυτό, ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του τα άσχημα αποτελέσματα και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της Λαμίας.

Το όνομα του αντιπάλου δεν αποτελεί φόβητρο και στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να δώσουν μεγάλη μάχη για την κατάκτηση των βαθμών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ και τα θετικά νέα έρχονται για τον Μανόλη Παπαστεριανό, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και υπολογίζεται κανονικά από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Αντίθετα στα αγωνιστικά πλάνα δεν βρίσκονται οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Παπάζογλου, ο τιμωρημένος Κομεσίδης, όπως επίσης και οι Νοικοκυράκης, Πλευράκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για την αποστολή 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Νάστος, Νέιρα, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Ντίνας, Κυριακίδης, Βουό, Μιχόγεβιτς, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Οικονόμου, Αραβίδης, Πλατέλλας, Σάσι, Δεληγιαννίδης.

Σχόλια