Άσχημο Σάββατο και τρεις ήττες για Κ19, Κ17 και Κ15 ΟΦΗ

ΟΦΗ
Άσχημο Σάββατο και τρεις ήττες για Κ19, Κ17 και Κ15 ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθόλου καλά δεν εξελίχτηκε η σημερινή ημέρα για τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, γνωρίζοντας τρεις ήττες στις αναμετρήσεις τους στα πρωταθλήματα Κ19, Κ17 και Κ15 της Super League.

H K19 έχασε με 2-0 από τη Λαμία καθώς δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών (27’ και 30’) χωρίς στη συνέχεια να μπορέσει να αντιδράσει και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Η Κ17 (φωτογραφία) φιλοξένησε στο ΒΑΚ τον Απόλλωνα Σμύρνης και ηττήθηκε με 0-1 με γκολ που σημείωσε στο 87ο λεπτό ο Βλαχονικολέας. Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ δεν είχε καλή απόδοση και το 0-0 παρέμεινε χάρη στις επεμβάσεις του Μακατουνάκη. Στην επανάληψη η ομάδα του Αντώνη Αποστολάκη βελτιώθηκε κάπως και είχε αξιόλογες στιγμές με Μαμουλάκη και Παπαδάκη για να σκοράρει. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αλλά τελικά ο ΟΦΗ έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.

Όσον αφορά την Κ15, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα είχε δύσκολο έργο παίζοντας στο Κορωπί με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1. Το σκορ μοιάζει βαρύ βάσει της συνολικής προσπάθειας των πιτσιρικάδων, που είχαν ευκαιρίες αλλά τις σπατάλησαν, σε αντίθεση με τους «πράσινους» που ήταν πολύ πιο ουσιαστικοί. Το γκολ του ΟΦΗ (μείωση 2-1) σημείωσε ο Σωμαράκης στο β’ ημίχρονο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News