«Κλειδώνει» ο βασικός κορμός στον ΟΦΗ για τις επόμενες «μάχες»

Ποδόσφαιρο
«Κλειδώνει» ο βασικός κορμός στον ΟΦΗ για τις επόμενες «μάχες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα σημαντικό ζητούμενο για τον ΟΦΗ σε αγωνιστικό επίπεδο είναι να βρει τη συνοχή του ως ομάδα.

Στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε ευκαιρίες σε ένα μεγάλο αριθμό παικτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι 21 ποδοσφαιριστές από το σύνολο των 27 του ρόστερ έχουν πάρει φανέλα βασικού.

Ο έμπειρος προπονητής φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα βασικό κορμό για τις κομβικές αναμετρήσεις που ακολουθούν. Τις τελευταίες εβδομάδες δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής, ενώ έγιναν αρκετές δοκιμές προσώπων.

Μέσα από ένα σερί αγώνων, οι θεωρητικά βασικοί θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ομοιογένεια και όλοι προσδοκούν σε ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Βέβαια, όποιες κι αν είναι οι επιλογές στο προσεχές ματς με τη Λαμία ή και στα επόμενα, αυτό δε σημαίνει ότι μένουν στην... άκρη οι υπόλοιποι.

Σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που δεδομένα υπάρχει φθορά, είναι αναγκαίο όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι σε εγρήγορση. Άλλωστε, η τεχνική ηγεσία έχει δείξει εμπιστοσύνη σε όλους και, όταν οι νίκες “χτίσουν” αυτοπεποίθηση, το rotation μπορεί να είναι διαφορετικό. Στην παρούσα φάση όμως, αυτοί που βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα σηκώσουν το βάρος για την πορεία ανάκαμψης.

Η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία την ερχόμενη Κυριακή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Οι αγωνιστικοί “πονοκέφαλοι” δε λείπουν για τον Νίκο Παπαδόπουλο, που περιμένει να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι.

Βέβαια, υπάρχουν ήδη οι δεδομένες απουσίες του τιμωρημένου Κομεσίδη και του Παπάζογλου, που έχει θλάση στον προσαγωγό. Μάλιστα, ο δεύτερος θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από ’κει και πέρα, ο Κοροβέσης έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και ο Παπαστεριανός ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ ο Μπολάκης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Οι τρεις προαναφερθέντες είναι... ερωτηματικό για το προσεχές παιχνίδι, ενώ ο Κυριακίδης, δε φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News