«Φορτσάρουν» στον ΟΦΗ για το κομβικό ματς με τη Λαμία

Ποδόσφαιρο
«Φορτσάρουν» στον ΟΦΗ για το κομβικό ματς με τη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς Λαμίας κινείται πλέον ο ΟΦΗ, έχοντας μπροστά του ένα κομβικό παιχνίδι στην προσπάθεια για ανάκαμψη.

Ο προσεχής αντίπαλος των Κρητικών, έμεινε σήμερα στο 0-0 με την Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι που ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την δυνατότητα για την απαραίτητη… κατασκοπία.

Η Λαμία έχει πλέον δύο βαθμούς, ένα περισσότερο από τον ΟΦΗ και όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα ματς που για το νικητή θα έχει… υπεραξία. Το πρωτάθλημα σίγουρα έχει ακόμη δρόμο, όμως οι αναμετρήσεις με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Επιπλέον, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θέλουν να αφήσουν πίσω την άσχημη απόδοση των τελευταίων αγώνων και να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Μέχρι ένα μήνα για Παπάζογλου

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Τάσος Παπάζογλου θα είναι ξανά στο… απουσιολόγιο, καθώς έχει υποστεί θλάση στον τραυματισμό. Ο τραυματισμός του απαιτεί για την οριστική επάνοδο τρεις με τέσσερις εβδομάδες, όμως ίσως προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 21 Οκτωβρίου, αφού μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής στη Λαμία δεν έχει ο τιμωρημένος Κομεσίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολουθούν οι Κοροβέσης και Παπαστεριανός. Αμφότεροι, «κληρονομήσαν» κάποιους μικροτραυματισμούς από το ματς με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News