Χωρίς ανάσα ενόψει ΑΕΚ οι παίκτες του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Χωρίς ανάσα ενόψει ΑΕΚ οι παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα περιθώρια για ξεκούραση στον ΟΦΗ είναι… μηδενικά και σήμερα το πρωί οι παίκτες βρέθηκαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε προγραμματίσει προπόνηση, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο (29/9, 8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη (0-0), η αποστολή του ΟΦΗ μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου και διανυκτέρευσε και με την πρώτη πρωινή πτήση «πέταξε» για το Ηράκλειο. Ακολούθησε προπόνηση στο ΒΑΚ.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα στην Ξάνθη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (28/9) το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο, μετά το τέλος της οποίας ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

*Στην Εθνική ομάδα U-21 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κλήθηκε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία στις 16 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News