Νάστος: «Βγάλαμε αντίδραση και συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση»

Ποδόσφαιρο
Νάστος: «Βγάλαμε αντίδραση και συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός του ΟΦΗ στο χθεσινό ματς, Ανέστης Νάστος, μίλησε για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του Ηρακλείου στο δεύτερο ματς με την Ξάνθη.

Αρχικά υπογράμμισε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι βγάλαμε αντίδραση, μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Όντως η ψυχολογία είναι κάτι που χρειαζόμαστε, λόγω των αποτελεσμάτων που προηγήθηκαν. Ο βαθμός είναι σημαντικός, αλλά πιο πολύ για την ψυχολογία μας. Κρατάω την αντίδραση από όλα τα παιδιά και συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τις διοικητικές εξελίξεις ανέφερε: «Είναι τιμητικό να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Διοικητικά αλλάζει, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο μέλλον, με υγεία. Εμείς είμαστε το παρόν και πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά, ώστε τα νέα παιδιά που θα έρθουν να βρουν μια άλλη κατάσταση. Αυτή που αρμόζει στην ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μπαίνουν άνθρωποι που έχουν ζήσει τον ΟΦΗ, τον αγαπούν και είναι αυτό που χρειάζεται».

Τέλος, επισήμανε για την παρουσία στο Κύπελλο ότι «ο ΟΦΗ θέλει διάκριση παντού. Δε θα κάνουμε... τουρισμό στο Κύπελλο. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, γιατί αυτό αρμόζει στην ομάδα, στους παίκτες, στην ιστορία και στον κόσμο της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News