Παπαδόπουλος: «Είχαμε βελτίωση αγωνιστικά, αλλά και στην ψυχολογία»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Είχαμε βελτίωση αγωνιστικά, αλλά και στην ψυχολογία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος από την βελτίωση που παρουσίασε ο ΟΦΗ, στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε κυρίως στο μέλλον, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες, αλλά και τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Να ευχαριστήσω την Ξάνθη αρχικά για την φιλοξενία και την παραχώρηση των γηπέδων για τις προπονήσεις μας. Παρά τις αλλαγές που κάναμε, είχαμε πολύ καλή απόδοση, κάναμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά και προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Και στον αγώνα του πρωταθλήματος επίσης ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε διάρκεια, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Έχω πίστη στην ομάδα, ξέρω τους παίκτες μου, θα έρθει και η πρώτη νίκη και όλα θα πάνε πολύ καλά. Στον αγώνα με την ΑΕΚ επανέρχονται οι παίκτες που έχουν προβλήματα, ο Παπάζογλου είναι καλά και αυτό μας βοηθά να πάρουμε ύψος με την παρουσία του. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες μου, είμαι ευχαριστημένος από όλους και δεν ξεχωρίζω κανέναν. Έχουμε βελτίωση και στο ψυχολογικό κομμάτι, βελτιωθήκαμε και στο αγωνιστικό, δικαιούμασταν να σκοράρουμε σήμερα, νομίζω ότι το είδατε όλοι. Όσον αφορά την πρόκριση, πρέπει να δούμε και τις άλλες ομάδες και αν είμαστε φαβορί, να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ράσταβατς: «Δύσκολες συνθήκες»

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς επισήμανε: «Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχαμε το πρόβλημα του ανέμου αρχικά αλλά και το γεγονός ότι ψάχναμε ισορροπία λόγω των νέων παικτών που μπήκαν στην ενδεκάδα. Νομίζω ότι το πρόβλημά μας ήταν στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τον αέρα με το μέρος μας αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Και αυτό συνέβη γιατί δεν είχαμε όση ενέργεια θα ήθελα. Συνεχίζουμε και στους δύο θεσμούς για ότι καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News