Ξάνθη-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Ξάνθη-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη του εφετινή νίκη στην Σούπερ Λίγκα, στην εκτός έδρας δοκιμασία με αντίπαλο την Ξάνθη. Τέλειωσε το ματς στην ακριτική πόλη, ήττα 3-0 για τον ΟΦΗ. Δύο γκολ ο Γέντρισεκ και ένα ο Κοβάσεβιτς. 

Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Φανέλα βασικού παίρνουν για πρώτη φορά φέτος οι Σωτηρίου, Κοιλιάρας και Αραβίδης, ενώ σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι επανέρχονται στο αρχικό σχήμα οι Παπάζογλου, Μεγιάδο, Πλατέλλας και Κουτσιανικούλης.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διαιτητή, Νίκου Ντοσίδη που "έφυγε" από τη ζωή στα 20 του χρόνια. 

1' Πρώτη σέντρα στα Πηγάδια, ξεκίνησε το ματς.

3' Εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα από αριστερά, κεφαλιά του Παπαστεριανού από το ύψος του πέναλτι, μπλοκάρει σταθερά ο Ζίφκοβιτς.

9' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Παπάζογλου αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και τη θέση του θα πάρει ο Κομεσίδης. 

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το 10λεπτο, έχουν ισορροπήσει το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι. 

20' Καλή ευκαιρία για τους Κρητικούς. Με πάσα εκτελείται το φάουλ από αριστερά, θα σεντράρει ωραία ο Πλατέλλας, με τον Βουό να παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα περνάει άουτ. 

23' Κίτρινη κάρτα στον Λισγάρα για μαρκάρισμα στον Βουό. 

24' Εκτελεί το φάουλ ο Πλατέλλας, αρκετά άστοχη η κεφαλιά του Αραβίδη στο δεύτερο δοκάρι.

25' Νέα απειλή από τον Αραβίδη, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Ζίφκοβιτς θα αποκρούσει. 

27' Λάθος από τους παίκτες του ΟΦΗ στη μεσαία γραμμή, ο Σαρπόνγκ βγαίνει μόνος απέναντι από τον Σωτηρίου, ο οποίος θα αποκρούσει με τα πόδια σε κόρνερ. 

28' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 1-0: Ο Σαρπόνγκ εκτελεί το κόρνερ από αριστερά και ο Γέντρισεκ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή θα σημειώσει το 1-0. 

Οι γηπεδούχοι παίρνουν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, αφού το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε τον έλεγχο και δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα. Τώρα πρέπει να "κυνηγήσει" άμεση... απάντηση. 

36' Καλό σουτ από τον Κουτσιανικούλη εκτός περιοχής, δε θα βρει στόχο. 

40' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 2-0:, Από διώξιμο του Καμαρά ουσιαστικά, η μπάλα περνάει στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ (που ήταν σχεδόν στη σέντρα) και ο Γέντρισεκ αφού διανύει αρκετά μέτρα, περνάει τον Σωτηρίου και κάνει σε κενή εστία το 2-0. Λανθασμένη και πάλι η αμυντική συμπεριφορά, που κοστίζει στην ομάδα του Ηρακλείου. 

43' Πλασέ του Πλατέλλα από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα αδύναμα θα καταλήξει στα χέρια του Ζίφκοβιτς.

44' Δυνατό σουτ του Γέντρισεκ από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλοκάρει σταθερά ο Σωτηρίου. 

45' Κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Παπαπέτρου στον Αραβίδη. 

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι πίσω στο σκορ με 2-0, παρότι μέχρι το 25' έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Μετά το προβάδισμα οι Ακρίτες έφεραν το ματς στα μέτρα τους και εκμεταλλεύτηκαν τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. 

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

46' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Νάστος στη θέση του Κομεσίδη που είχε αντικαταστήσει τον Παπάζογλου στο 9ο λεπτό. 

49' Ο Πλατέλλας με εκτέλεση φάουλ φέρνει τη μπάλα στην περιοχή, ο Ποτουρίδης γίνεται κάτοχος από αριστερά και θα σουτάρει με δύναμη, όμως η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

56' Κίτρινη κάρτα στον Κοβάσεβιτς, που χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του στη μονομαχία με τον Παπαστεριανό. 

60' Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Ντε Λούκας στη θέση του Κίκε. 

62' Κίτρινη κάρτα στον Καμαρά για κράτημα στον Μεγιάδο. 

64' Ο Παπαπέτρου δείχνει κίτρινη και στον Βουό, για το μαρκάρισμα στον Καμαρά. 

68' Κλείνει τις αλλαγές του ο ΟΦΗ, ο Νέιρα στο ματς αντί του Κουτσιανικούλη. 

72' Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλείου. Ο Νέιρα "πέρασε" τη μπάλα για τον Πλατέλλα, ο οποίος από θέση βολής στη μικρή περιοχή είναι άστοχος. 

80' Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη ο Κάστρο στη θέση του Σαρπόνγκ.

80' Ο Κάστρο με το που μπήκε στο ματς παραλίγο να σκοράρει, ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Αργεντίνου μέσα από την περιοχή. 

87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 3-0: Με εκτέλεση φάουλ ο Κοβάσεβιτς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. 

88' Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη ο Μελιόπουλος αντί του σκόρερ Κοβάσεβιτς θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο. 

Τελευταίο σφύριγμα, ήττα 3-0 για τον ΟΦΗ, που μένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Με εξαίρεση το πρώτο 25λεπτο, η ομάδα του Ηρακλείου είχε άσχημη αγωνιστική παρουσία. 

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά Κοβάσεβιτς (88' Μελιόπουλος), Καντά, Κίκε (60' Ντε Λούκας), Σαρπόνγκ (80' Κάστρο), Γέντρισεκ. 

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κυριακίδης, Παπάζογλου (9' λ.τ. Κομεσίδης-46' Νάστος), Ποτουρίδης, Κοιλιάρας, Μεγιάδο, Παπαστεριανός, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (68' Νέιρα), Αραβίδης, Βουό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News