Στις 10 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση του ΟΦΗ για την αλλαγή σκυτάλης!

Ποδόσφαιρο
Στις 10 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση του ΟΦΗ για την αλλαγή σκυτάλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ η προκήρυξη έκτακτης γενικής συνέλευσης, όπου αναμένεται να επικυρωθεί η μετάβαση στην εποχή Μπούση.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου  σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δώσει το παρών και ο ομογενής επιχειρηματίας.

Αυτές τις ημέρες στο Ηρακλείο βρίσκονται και οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς, που μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη έχουν συνεχείς επαφές.

Η πρόσκληση των μετόχων αναφέρει αναλυτικά: «Πρόσκληση των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση .

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

( Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 ΑΡ.ΓΕΜΗ : 139787860000)

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 10η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σε αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Ιbis , που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης , επί της οδού Kορωναίου αρ. 26, στο Ηράκλειο Κρήτης για την λήψη αποφάσεων, επί των παρακάτω θεμάτων:

1)Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου,

2)Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με κεφαλαιοποίηση ποσών προοριζόμενων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αφορούν: α) σε ταμειακές διευκολύνσεις και β) σε οφειλές και υποχρεώσεις προς τρίτους,

3)Άλλα θέματα.

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα , πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για το θέμα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται:

Την 22η Οκτωβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News