ΟΦΗ

Νέιρα: Κάναμε λάθη, αλλά παίζουν και οι άλλοι...

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε ο Χουάν Νέιρα του ΟΦΗ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν φαντάζεται ότι μπορεί να αγωνιστεί στη Νιούελς Ολντ Μπόις μαζί με τον Μέσι:"Είναι δύσκολο. Εγώ μπορεί να παίξω στη Νιούελς. Ο Μέσι δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Ελλάδα και το απολαμβάνω".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΟΦΗ: "Με μάγεψε αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ. Είχα πάρα πολύ καιρό να το ζήσω. Είχα καιρό να παίξω μπροστά σε ένα τόσο ένθερμο κοινό, όπως του ΟΦΗ, το οποίο να είναι κοντά στην ομάδα. Αισθάνομαι ότι και στα υπόλοιπα ματς θα έχουμε τέτοια ατμόσφαιρα".

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (15/9): "Ξεκινήσαμε πολύ καλά, παίρνοντας ενθουσιασμό από τον κόσμο μας. Δε νομίζω ότι ήταν μόνο τα δικά μας λάθη που μας κόστισαν. Φυσικά και κάναμε λάθη, αλλά παίζουν και οι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ έκανε κάποια σωστά πράγματα και ήταν εύστοχος".

Για την αντίδραση του Πασχαλάκη μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, όταν πανηγύρισε και έβρισε προς τους οπαδούς του ΟΦΗ: "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Έτσι το βλέπω. Ήταν μία αυθόρμητη αντίδραση τη στιγμή που έβραζε το αίμα του. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο".

Για το γκολ που πέτυχε με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την 1η αγωνιστική: "Έβαλα πέρσι κι άλλα παρόμοια γκολ. Πάντως μου άρεσε πάρα πολύ το τέρμα που πέτυχα στη Νέα Σμύρνη".

Για την Κρήτη: "Είναι πολύ όμορφη, όπως και το Αγρίνιο και το Καρπενήσι. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, διότι μοιάζει με την Αργεντινή".

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια