ΟΦΗ

Καραμπετάκης: «Προβληματισμός για τα λάθη που μας στοιχίζουν»

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αφού ο έμπειρος τεχνικός είναι τιμωρημένος.

Αναφορικά με το παιχνίδι, τόνισε ότι το τακτικό σχέδιο ήταν σωστό, όμως υπήρχαν λάθη που στοίχισαν ακριβά.

Αρχικά επισήμανε για τη σημερινή αναμέτρηση: «Πέρα από ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε και την απουσία του προπονητή μας από τον πάγκο, που σίγουρα ήταν σημαντική για μας. Μπήκαμε αρκετά καλά, μετά τα 4-5 πρώτα λεπτά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, μέσα από μια φάση που δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις.

Μετά, όμως, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο δικά μας λάθη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό ήταν κάτι πολύ αρνητικό για μας. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε να ηρεμήσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Γιατί είναι αλήθεια  πως δεχτήκαμε τα γκολ κόντρα στη ροή του ματς. Και πάλι, όμως, από ένα λάθος ήρθε το 1-3 και όλα έγιναν πολύ δύσκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και του ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη για το αποτέλεσμα. Τον θέλουμε και στη συνέχει κοντά μας. Δουλεύουμε καθημερινά, βελτιωνόμαστε και νομίζω θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Ερωτηθείς για την αμυντική λειτουργία υπογράμμισε: «Μας προβληματίζει που δεχόμαστε γκολ από ατομικά λάθη. Δουλεύουμε πολύ και σ’ αυτό το κομμάτι και σίγουρα πρέπει να το βελτιώσουμε. Μετά την ισοφάριση δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Παρόλο που δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, πληρώσαμε τα λάθη μας». 

Τέλος, για το πώς έχει προσαρμοστεί ο ΟΦΗ στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας ανέφερε: «Δεν επιτρέπονται στιγμές ολιγωρίας. Η προσέγγιση που έχουμε και στα 3 ματς είναι πολύ καλή. Μας λείπουν κάποιες στιγμές συγκέντρωσης και το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν επιτρέπονται λάθη. Αυτό πληρώνουμε».

Σχόλια