Θετική ισοπαλία στην πρεμιέρα για Κ17 ΟΦΗ

ΟΦΗ
Θετική ισοπαλία στην πρεμιέρα για Κ17 ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα για την Κ17 του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Super League, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Αργυρούπολης.

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ενώ στην επανάληψη ο Πανιώνιος άσκησε πίεση και απείλησε περισσότερο την εστία του ΟΦΗ, χωρίς πάντως να σημειωθεί κάποιο γκολ στην αναμέτρηση.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ο προπονητής της Κ17 του ΟΦΗ Αντώνης Αποστολάκης, ανέφερε ότι «είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι. Σταθήκαμε καλά στην άμυνα, ενώ πατήσαμε πολύ καλά στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμη».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παχατούρας, Τσαπατσάρης, Γρηγοριάδης, Λεβεντάκης (10′ λ.τρ. Στελίου), Σιόζιος, Παπαδόπουλος, Κουτσάκης, Μητρόπαπας, Κούτρας, Σκεντάι, Μιραφιόρι, ενώ αγωνίστηκαν Μυτακίδης, Γιαννόπουλος, Ζάχι, Νίνο.

ΟΦΗ (Αντώνης Αποστολάκης): Μακατουνάκης, Σμπώκος, Μανιουδάκης, Σημαιάκης, Γαϊτάνης, Ροδίτης, Κλιδής, Καφούσης, Πακουφάκης, Παπαδάκης, Μαμουλάκης, ενώ έπαιξαν και οι Τσαμπουράκης, Στειακάκης, Σπυριδάκης, Κλώντζας, Κουρίνος, Γκλεζάκος, Χαιρέτης.

Αξίζει να τονίσουμε ότι πολλοί γονείς των παιδιών της Κ17 ΟΦΗ ταξίδεψαν στην Αθήνα και υποστήριξαν την ομάδα στο παχνίδι της πρεμιέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News