Αλετράς, Καζανάκης, Μυλωνάκης μιλούν στη «Ν.Κ.» για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ

ΟΦΗ
Αλετράς, Καζανάκης, Μυλωνάκης μιλούν στη «Ν.Κ.» για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «Νέα Κρήτη» επικοινώνησε με τρία σημαίνοντα πρόσωπα της ΠΑΕ ΟΦΗ, τον πρόεδρο Γιώργο Αλετρά, τον αντιπρόεδρο Κώστα Καζανάκη και τον μέτοχο Μιχάλη Μυλωνάκη και μίλησαν για τις διαδικασίες που τρέχουν σχετικά με την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Ελληνοαμερικάνο Μιχάλη Μπούση.

Γιώργος Αλετράς (πρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ): «Οι εξελίξεις στην ομάδα είναι γρήγορες και σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία και προοπτική για το μέλλον. Ένα ποσοστό περίπου 60% των μετοχών έχει παραχωρηθεί με ιδιωτικά συμφωνητικά και το επόμενο διάστημα θα μπουν χρήματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Αυτό σίγουρα θα οδηγήσει σε ένα νέο δρόμο. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνουν νέες επαφές με ανθρώπους που θα βρίσκονται στο Ηράκλειο και οι διαδικασίες για τα μετοχικά προχωρούν. Το τι θα γίνει με τη διοίκηση της ΠΑΕ θα το δούμε σε δεύτερη φάση, είναι κάτι που προς το παρών δεν είναι επείγον».

Κώστας Καζανάκης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΟΦΗ): «Το όριο των μετοχών που απαιτείται έχει ήδη καλυφτεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μένουν οι τελευταίες νομικές κινήσεις. Οι νέοι μεγαλομέτοχοι είναι σοβαροί άνθρωποι και η κίνηση τους για την ΠΑΕ ΟΦΗ θα δώσει ένα νέο όραμα μαζί με τα παιδιά μας τον Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη. Ευτυχώς που συμβαίνουν όλα αυτά τώρα. Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο στον ΟΦΗ και το ξέρουν όλοι πολύ καλά. Είμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας»

Μιχάλης Μυλωνάκης (μέτοχος ΠΑΕ ΟΦΗ): «Η φάση της μεταβίβασης πάει πολύ καλά και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέα. Όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο και απομένουν τα τυπικά θέματα. Περιμένουμε να έλθουν οι νέοι ιδιοκτήτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξουν άμεσες λύσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες, με τις οδηγίες τους σε θέματα νομικής και λογιστικής φύσης για τον τρόπο της χρηματοδότησης και το πλάνο κίνησης που θα σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Ευχή είναι να ολοκληρωθούν όλα αυτή την εβδομάδα. Η οικογένεια Μπούση είναι πολύ δεμένη και θα μετέχει στο νέο μετοχικό σχήμα. Το ενδιαφέρον που δείχνουν για τον ΟΦΗ είναι απίστευτο και προσωπικά θεωρώ ότι αποτελούν ιδανική περίπτωση για την ομάδα. Θα έλεγα ευλογία»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News