Βελτιώθηκε και επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Βελτιώθηκε και επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο Γεντί Κουλέ σε ένα δυνατό φιλικό τεστ πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League. Κυριακίδης και Νέιρα τα τέρματα της ομάδας του Ηρακλείου.

Μπορεί ο ΟΦΗ να προβλημάτισε στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη βελτιώθηκε και κατάφερε να επικρατήσει σχετικά άνετα με 2-0 του Πλατανιά στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης με τα γκολ του Κυριακίδη και Νέιρα.

Στο 4ο λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Αραβίδη να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 16’ ο Παπαστεριανός σούταρε με τη μπάλα να φεύγει έξω.

Η απάντηση από τον Πλατανιά ήρθε στο 33’ με την κεφαλιά του Κόρστμαν, την οποία μπλόκαρε ο Σωτηρίου, ενώ στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας άλλαξε άρδην και στο 58’ ο Πλατέλλας πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Πλατανιά.

Στο 63’ το σουτ του Παπαστεριανού σταμάτησε στον Σικαλιά, ενώ στο 70’ ήρθε το 1-0. Ο Κυριακίδης με σουτ μέσα στην περιοχή έβαλε σε θέση οδηγού τους ασπρόμαυρους, ενώ είχε προηγηθεί το σουτ του Σάσι.

Το 2-0 ήρθε στο 77’ με την κεφαλιά του Νέιρα έπειτα από τη σέντρα του Μπολάκη. Ο ΟΦΗ έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 81’ όταν ο Πλατέλλας έφυγε στην αντεπίθεση, όμως έκανε κακό κοντρόλ και ο Σικαλιάς κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (65' Στρέζος), Νάστος, Ντίνας (46' Νέιρα), Κουτσιανικούλης (46' Πλατέλλας), Κυριακίδης, Αραβίδης (65' Βουό), Παπαστεριανός (65' Μπολάκης), Κομεσίδης, Σάσι (82' Nοικοκυράκης), Κοροβέσης (46' Κοιλιάρας), Ποτουρίδης.

Πλατανιάς: Γκότελφιλντ (54' Σικαλιάς), Καραγκούνης (85' Σμυρλάκης), Κόρστμαν, Μπιανκόνι, Πουρτζιτίδης (85' Παπανικολάου), Mίνγκας, Μάκιτς (54' Ποζατζίδης Στ.), Τσαμούρης (75' Αμαραντίδης), Σάαντο, Νίλι (75' Τσακμάκης), Bουκελάτος (46' Ποζατζίδης Χαρ.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News