ΟΦΗ

Στηρίζει την κίνηση για τον ΟΦΗ αλλά δε χαρίζει τις μετοχές ο Βοζικάκης!

Ο Γιώργος Βοζικάκης αποτελεί έναν παράγοντα με τεράστια προσφορά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, τόσο στις επαγγελματικές ομάδες, όσο και στα ερασιτεχνικά σωματεία.
Άλλωστε και ο ίδιος έχει ζήσει μέσα στα γήπεδα της ΕΠΣΗ ως ποδοσφαιριστής, ως παράγοντας και εδώ και πολλά χρόνια ως ταμίας της Ένωσης και γνωρίζει από πρώτο χέρι τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων που στηρίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο. Ευαισθητοποιημένος από τη δύσκολη μάχη που έδινε ο ΟΦΗ τα τελευταία «πέτρινα» χρόνια για να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, ο Γιώργος Βοζικάκης συμμετείχε με ποσό 25.000 ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.
Παράλληλα δε μπορούσε να μην είναι δίπλα σε σωματεία του Ηρακλείου, όπως ο Εργοτέλης και ο ΠΟΑ, τα οποία μάλιστα τον έχουν ευχαριστήσει με ανακοινώσεις τους ενώ έχει στηρίξει και σωματεία της υπόλοιπης Κρήτης. Αναφορικά με τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Βοζικάκης είναι από εκείνους που στηρίζουν την κίνηση για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.
Ωστόσο μαθαίνουμε ότι δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει τις μετοχές που έχει στην κυριότητά του, αφού θέλει να συμμετέχει ενεργά και μετοχικά στη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ, όπως έκανε από καρδιάς και πριν δύο χρόνια…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια