ΟΦΗ

Στο Μιχάλη Μπούση οι μετοχές του Αντίπα Σηφάκη για τον ΟΦΗ

Ο Αντίπας Σηφάκης είναι ο επόμενος μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ που παραχώρησε δωρέαν το ποσοστό του στο ομογενή επιχειρηματία, Μιχάλη Μπούση.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τη χρονιά της Γ' Εθνικής, όταν και άρχισε η αναδόμηση της ομάδας, συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαμαρά και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για το νέο πρότζεκτ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Ενας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός, δωρεάν τις μετοχές του, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Συγκινημένος ο Αντίπας Σηφάκης, από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 την επανεκκίνηση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Και, αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ και να βρεί ένα δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια