ΟΦΗ

Καράτζης και Χαλκιαδάκης παραχώρησαν τις μετοχές τους στην ΠΑΕ ΟΦΗ στον Μιχάλη Μπούση

Εξελίξεις στη ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς οι βασικοί μέτοχοι Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους στον ομογενή επιχειρηματία, Μιχάλη Μπούση που ενδιαφέρεται για την ηρακλειώτικη ομάδα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα αυτό έγινε μετά από συνάντηση με τον Γιώργο Σαμαρά, ενώ ανάλογη συμφωνία υπάρχει και με άλλους μετόχους.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση που είχαν οι βασικοί μετόχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης, με τον Γιώργο Σαμαρά, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας μας.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπογράψουν την παραχώρηση των μετοχών τους και άλλοι μέτοχοι που έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή.

Πάνω σε αυτό, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από την οικογένεια Τζιράκη η οποία επίσης παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές του ΟΦΗ τον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση. 

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Μετά τους Αντώνη Καράτζη και Μηνά Χαλκιαδάκη και η οικογένεια Τζιράκη, παραχώρησε δωρεάν τις μετοχές της, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

H οικογένεια Τζιράκη δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη, στα πρόσωπα και στο πλάνο που υπάρχει στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ μας και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ενέργεια που γίνεται, για το καλό της ομάδας μας.».

Σχόλια