ΟΦΗ

Ο ομογενής επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης θέλει να πάρει τον ΟΦΗ

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος διαμένει στις ΗΠΑ, είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη και θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο ίδιος δραστηριοποιείται στο Σικάγο, και έχει στην ιδιοκτησία του αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ “Cermark Fresh Market”, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Η πρώτη επαφή πραγματοποιήθηκε από τον Γιώργο Σαμαρά όταν εκείνος αγωνιζόταν στο MLS κι έτσι φαίνεται να προχώρησε η υπόθεση, ενώ η σχέση του με τον αθλητισμό έχει να κάνει και με την ενασχόλησή του στο χώρο του μπάσκετ, καθώς έχει χορηγική συνεργασία με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Milwaukee Bucks.

Εδώ να σημειωθεί πως και ο γιος του Δημήτρης, είχε κληθεί στην πρεπιλογή της Εθνικής Παίδων μπάσκετ το 2017, που τότε αγωνιζόταν στο Deerfield High School.

Το ζεύγος Μπούση είναι γνωστό και για τη φιλανθρωπική του δράση στις ΗΠΑ, στηρίζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη, η Ελένη Μπούση, μητέρα του υποψήφιου αγοραστή του ΟΦΗ, ίδρυσε το Hippocratic Cancer Research Foundation, με σκοπό την ενίσχυση των ερευνών για τον καρκίνο. 

Πάντως οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν άμεσα στο στρατόπεδο της ομάδας, ενώ τα τρία "παιδιά" του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηράκλειο προκειμένου να συνεχίσουν τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια