Διεκδικεί το πρώτο τρίποντο - Καλύτερο γκολ του Νέιρα

ΟΦΗ
Διεκδικεί το πρώτο τρίποντο - Καλύτερο γκολ του Νέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Τη δεύτερη "μάχη" του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, εκτός έδρας και αυτή, δίνει απόψε (21:30, ΕΡΤ) ο ΟΦΗ, που δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής είναι μια πρόκληση για την ομάδα του Ηρακλείου, που θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο διπλό της χρονιάς.

Την ώρα που όλοι βρίσκονται στην αναμονή για τις διοικητικές-μετοχικές εξελίξεις, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές έχουν επικεντρωθεί στο σημερινό παιχνίδι.

Για τους Κρητικούς θα ήταν ιδανικό να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος έχοντας "σπάσει" το... ρόδι σε ό,τι αφορά τα νικηφόρα αποτελέσματα. Κανείς φυσικά δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας είναι... οδηγός, αφού στον ΟΦΗ θέλουν να έχουν ανάλογη και ακόμη καλύτερη αγωνιστική παρουσία. Άλλωστε, τεχνική ηγεσία και παίκτες δούλεψαν πολύ την εβδομάδα που πέρασε στα αμυντικά σημεία που χτύπησε το... καμπανάκι από το πρώτο 20λεπτο της Νέας Σμύρνης.

Βέβαια, μπροστά υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πίστη και πάθος. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση χαμηλότερης έντασης, που έγινε στο Αγρίνιο μετά την άφιξη της αποστολής.

Ο Παπαδόπουλος δεν έχει ανοίξει τα... χαρτιά του για την 11άδα, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν νέα πρόσωπα στο σχήμα, συγκριτικά με την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Ο Τάσος Παπάζογλου, που επιστρέφει από τιμωρία, διεκδικεί φανέλα βασικού, όπως ακόμη και οι Μπολάκης και Κυριακίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή αντίστοιχα.

Ο 46χρονος προπονητής του ΟΦΗ έχει κάποιες σκέψεις, που θα ξεκαθαρίσουν οριστικά λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αποψινού αγώνα.

Τη 19μελή αποστολή που βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλας, Σάσι και Αραβίδης.

Στο... απουσιολόγιο είναι ο Οικονόμου που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Μιχόγεβιτς, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας. Επίσης, στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για αυτό το παιχνίδι δεν είναι οι Δεληγιαννίδης, Κοιλιάρας, Δερμιτζάκης, Πλευράκης και Νοικοκυράκης.

Καλύτερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής αυτό του Χουάν Νέιρα

Το καλύτερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκ, με βάση την ψηφοφορία που διενεργεί το novasports.gr ψηφίστηκε το γκολ του Αργεντίνου μέσου του ΟΦΗ Χουάν Νέιρα, στο 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το γκολ του Νέιρα στο 26’ συγκέντρωσε το 45% των προτιμήσεων των φιλάθλων που συμμετείχαν στην σχετική ψηφοφορία.

Να σημειωθεί ότι με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Νέιρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αναδείχθηκε τρίτος στην σχετική ψηφοφορία για τον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής με ψήφους 16%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News