Συνάντηση για τους ανθρώπους του ΟΦΗ με χορηγικό ενδιαφέρον

ΟΦΗ
Συνάντηση για τους ανθρώπους του ΟΦΗ με χορηγικό ενδιαφέρον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με προοπτική χορηγικής συνεργασίας, με την μεγάλη εταιρεία Fraport  που δραστηριοποιείται με εναέρια μέσα μεταφοράς, έκανε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ελούντα και εκπρόσωποι της ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Volker Sparman, ο οποίος κάνει κάθε χρόνο διακοπές στην Κρήτη και του ζήτησαν η εταιρεία, μέσα στα σχέδια που έχει  για την Κρήτη, να υποστηρίξει το χορηγικό πρόγραμμα του ΟΦΗ.

H συζήτηση, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα αποτελέσματα της θα φανούν προσεχώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ κάλεσαν τον κ. Sparman στο φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά στις 9 Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ, καθώς θα βρίσκεται ακόμη στην Κρήτη, μέχρι τότε, κάτι που αποδέχθηκε, οπότε οι δυο πλευρές θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς, ο υπεύθυνος marketing  της ΠΑΕ Μανόλης Γουρνιεζάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης από τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας.

Ακόμη, ο  διευθύνων σύμβουλος της Fraport  Volker Sparman με τη σύζυγο του  και ο πρόεδρος των διευθυντών ξενοδοχείων Ελλάδος,  Γιώργος Πελεκανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News