ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Επιστρέψαμε για τα καλά»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η τακτική του έμπειρου τεχνικού έδωσε στην ομάδα του τον έλεγχο του αγώνα για ένα μεγάλο διάστημα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους. Μακάρι να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια όπως σήμερα. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα λάθος. Μετά γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει και το 1-3, όμως αντίθετα ισοφαριστήκαμε. Στο δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς, με τον Πανιώνιο να είναι λίγο καλύτερος. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και δείξαμε ότι επιστρέψαμε για τα καλά. Θετικός ο βαθμός που πήραμε εκτός έδρας¨, με έναν καλό αντίπαλο»

Σε ερώτηση για τους στόχους του ΟΦΗ είπε: «Ο ΟΦΗ θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο που θέλουμε είναι να έχουμε μία σταθεροποίηση και αγωνιστικά και οικονομικά, με την βοήθεια όλων. Προσπαθούμε να το πετύχουμε αυτό. Μέσα από την κουλτούρα που έχουμε στόχος είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, όχι αντιποδόσφαιρο».

Σχόλια