Κυριακίδης: «Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη»

Ποδόσφαιρο
Κυριακίδης: «Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει μέρα με τη μέρα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο Παύλος Κυριακίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, αλλά και γενικότερα τη νέα προσπάθεια.

Αρχικά ανέφερε για την 1η αγωνιστική: «Ο ΟΦΗ θα παίξει για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο. Όλες οι ομάδες τις πρώτες 1-2 αγωνιστικές δεν θα είναι 100%  έτοιμες. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι και ο στόχος μας είναι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».

Για το εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το στόχο του ΟΦΗ πρόσθεσε: «Θα είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Η ομάδα μας φέτος επιστρέφει και ο στόχος είναι να κάνει μια αξιόλογη πορεία και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία».

Όσο για το πρώτο του γκολ, έστω και ανεπίσημο, στο φιλικό με τον Εργοτέλη υπογράμμισε: «Το χάρηκα, γιατί ήταν το πρώτο έστω και σε φιλικό ματς. Είναι όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις. Εύχομαι να σκοράρω και στα επίσημα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον προσωπικό του στόχο: «Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα είμαι πάντα έτοιμος για να προσφέρω τη βοήθεια μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News