ΟΦΗ

Ανοιχτό… ραντάρ για μεταγραφή στον ΟΦΗ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου, ενώ θα υπάρχει και η… παράταση του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους. Στις τάξεις του ΟΦΗ έχουν ανοιχτό… ραντάρ και παρακολουθούν ότι κινείται στην «αγορά» αυτή τη χρονική περίοδο. Το ρόστερ παρουσιάζει σημαντική πληρότητα, όμως υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι που καθορίζουν την απόφαση για τυχόν νέα προσθήκη.

Η καθημερινή αξιολόγηση των δεδομένων από το Νίκο Παπαδόπουλο, θα οδηγήσει στο τελικό συμπέρασμα, κάτι που δεν έχει να κάνει μόνο με τη δική του ομάδα, αλλά και τις ενέργειες των ανταγωνιστών.

Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του Ηρακλείου δεν είναι «ανενεργή» σε επίπεδο αναζήτησης και είναι σε ανοιχτή γραμμή, με ανθρώπους που έχει «χτίσει» αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ο προπονητής των Κρητικών έχει εξετάσει κάποιες περιπτώσεις, αλλά μέχρι εκεί, αφού στην παρούσα φάση δεν έχει κριθεί ότι υπάρχει κάτι στον ορίζονται που να αξίζει για κάτι περαιτέρω. Ο Αύγουστος πάντως κρατάει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και απολύτως φυσιολογικά παραμένουν σε εγρήγορση.

Στις επάλξεις ο Ντίνας

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο αγώνας με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή είναι σε πρώτο πλάνο και η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με έντονους ρυθμούς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση πρωί και απόγευμα, με τα στοιχεία της τακτικής να έχουν την μερίδα του λέοντος. Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Θανάση Ντίνα, που ξεπέρασε οριστικά τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά. Το ίδιο συνέβη για δεύτερη μέρα και με τον Κομεσίδη, που ναι μεν προέρχεται από 15νθημερη απουσία, όμως ο Παπαδόπουλος θα πάρει την τελική απόφαση στο τέλος της εβδομάδας. Στο… απουσιολόγιο ήταν χθες ο Δεληγιαννίδης, που είχε ένα σφίξιμο στο μηρό και έκανε θεραπεία, όμως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.

Τέλος, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα επέλεξαν τους αριθμούς για τις φανέλες τους. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς θα φοράει στην πλάτη το «16», ενώ ο Χρήστος Αραβίδης το «13». 

Σχόλια