Στις 7μ.μ. το φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στις 18/5 στο «Γεντί Κουλέ»    

Αθλητισμός
Στις 7μ.μ. το φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στις 18/5 στο «Γεντί Κουλέ»    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οριστικοποιήθηκε η ώρα έναρξης του φιλικού ανάμεσα στον  ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 18/8 στις 19:00 στο «Γεντί Κουλέ».

Το φιλικό θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας (25-26/8), ενώ θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι της κρητικής ομάδας στο «Γεντί Κουλέ» παρότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες που γίνονται στο γήπεδο.

Στην τεχνική ηγεσία, επικρατεί ικανοποίηση, για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1), που έγινε στο Παγκρήτιο.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ενώ έχει ξεκινήσει η… κατασκοπία ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο βοηθός προπονητή, Νίκος Καραμπετάκης παρακολούθησε το φιλικό Πανιώνιος-Παναιτωλικός (1-0) και ενημέρωσε σχετικά το Νίκο Παπαδόπουλο, για τους δυο πρώτους αντιπάλους του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Κοροβέσης, έχει ένα χτύπημα από το τελευταίο φιλικό και θα μείνει προληπτικά εκτός για 1-2 ημέρες. Ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να ακολουθεί ο Δημήτρης Κομεσίδης.

Την Τρίτη (14/8) θα γίνει μια προπόνηση (πρωί), ενώ την Τετάρτη οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News