ΟΦΗ

Πρόβα... πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ με Απόλλωνα Σμύρνης

Το πρώτο φιλικό του παιχνίδι στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, δίνει σήμερα (6.30μμ) ο ΟΦΗ, ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παγκρήτιο στάδιο, σε μια αναμέτρηση με …άρωμα Σούπερ Λίγκ.

Στο δυνατό φιλικό, ο προπονητής του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο, με τον οποίο ο ΟΦΗ θα ανταμώσει φέτος στην μεγάλη κατηγορία.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση που έγινε το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, πήρε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίκτες, με εξαίρεση τους τραυματίες Κομεσίδη και Δερμιτζάκη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΦΗ: "Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο πρώτο αυτό φιλικό παιχνίδι στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, καλεί τον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο Παγκρήτιο στάδιο και να δεί από κοντά την ομάδα μας, η οποία σε λίγες μέρες θα μπεί στην μάχη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ (25 Αυγούστου).

Θα θέλαμε το πρώτο φιλικό να γίνει στο γήπεδο μας, το Γεντί Κουλέ, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, λόγω εργασιών που γίνονται ώστε να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ζητάει την κατανόηση του κόσμου τόσο στο θέμα αυτό, όσο και στο γεγονός, ότι μόνο για αυτό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη που θα γίνει 18/8 στο γήπεδο μας, στο Γεντί Κουλέ, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι, στο φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης το εισιτήριο είναι 10 ευρώ.

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τα παιδιά.

Το Σάββατο σας περιμένουμε στο Παγκρήτιο στάδιο για να χειροκροτήσουμε τον ΟΦΗ μας!"

Σχόλια