Σουπερλιγκάτη παρουσίαση για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Σουπερλιγκάτη παρουσίαση για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Nana Beach" στη Χερσόνησο ο ΟΦΗ παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται η ομάδα του Ηρακλείου τη νέα χρονιά, καθώς και τους χορηγούς του.

Έπειτα από τρία χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε εκεί που ανήκει και όλοι στην ομάδα δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου ο ΟΦΗ να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη του ονόματός του. Αυτό μάλιστα ήταν και το σύνθημα της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας ομάδας των κρητικών στο "Nana Beach" λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Το "παρών" έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία πρόσθεσαν στην εκδήλωση την απαραίτητη λάμψη.

Δημήτρης Σωτηρίου, Παύλος Κυριακίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Νίκος Κοροβέσης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα, Ισμαήλ Σάσι, Τάσος Παπάζογλου και Χρήστος Αραβίδης.

Όσο για τη νέα φανέλα, αυτή είναι εντυπωσιακή. Η πρώτη εμφάνιση είναι άσπρη με μαύρη κάθετη ρίγα και θα είναι η βασική που θα χρησιμοποιεί η ομάδα. Η δεύτερη εμφάνιση άσπρη και η τρίτη εμφάνιση μπλε.

«Έχει γίνει σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα»

 Κατά την παρουσίαση της ομάδας μίλησαν ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιώργος Αλετράς ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Έχουν έρθει παίκτες που ξέρουν που έχουν έρθει. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάει μπροστά η ομάδα. Όλοι νιώθουμε πως κάναμε ότι περνάει από το χέρι μας, δεν νιώθουμε ήρωες αλλά τα έχουμε καλά με την συνείδηση μας. Ευχόμαστε όλη αυτή η προσπάθεια να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έναν δρόμο που να εξυγιανθεί γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Κυνηγήσαμε πολύ για να φέρουμε τα οικονομικά της ομάδας σε έναν σωστό δρόμο.

 Όμως δεν ήταν θέμα μόνο οικονομικών ζητημάτων. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, με την βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Το τηλεοπτικό μας συμβόλαιο το υπογράψαμε το Πάσχα και γνωρίζαμε ότι η Nova θα έπαιρνε 8-9 ομάδες, οπότε θα ήμασταν μια από εκείνες που θα υπογράφαμε. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός».

Ο οικοδεσπότης Αντώνης Καράτζης έδωσε τα εύσημα στη διοίκηση του ΟΦΗ για την προσπάθεια: «Να συγχαρώ τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ., έχουν κάνει μια φανταστική προσπάθεια, είναι το καλύτερο συμβούλιο που έχουμε δει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία. Καλό θα ήταν να πλησιάσουν όλοι κοντά στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News