Πρόβα με… άρωμα Σούπερ Λιγκ για τον ΟΦΗ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΦΗ
Πρόβα με… άρωμα Σούπερ Λιγκ για τον ΟΦΗ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα δώσει ο ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (11/8) σε μια δυνατή πρόβα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον κόσμο της ομάδας να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τη φετινή ομάδα που χτίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Το παιχνίδι οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06/08) και θα ξεκινήσει στις 18:30μ.μ. στο Παγκρήτιο Στάδιο και όχι στο Γεντί Κουλέ, στο οποίο πραγματοποιούνται εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί, ότι θα είναι η δεύτερη φορά που ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης, θα αγωνιστούν σε αυτήν την καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς πριν από λίγες μέρες οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο Καρπενήσι, με νικητή τον ΟΦΗ (2-0).

Επιστροφή στις προπονήσεις με… περισσότερους τραυματίες

Και ενώ όλα έδειχναν πως μαζί με την υπόλοιπο ομάδα του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι Κοιλιάρας και Κομεσίδης, οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και σ’ αυτούς προστέθηκαν οι Πλευράκης, Δερμιτζάκης και Πλατέλλας οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Έτσι τα προβλήματα δείχνουν να αυξάνονται για τον Νίκο Παπαδόπουλο, τη στιγμή που η ομάδα ανεβάζει εκ νέου ρυθμούς στις προπονήσεις, καθώς οδεύουμε προς την έναρξη, όπως όλα δείχνουν του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: «Οι Κοιλιάρας (σφίξιμο στη γάμπα), Κομεσίδης (τράβηγμα), Πλευράκης, Δερμιτζάκης και Πλατέλλας, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο Δερμιτζάκης έχει ένα χτύπημα στο δάχτυλο του χεριού του, ενώ ο Πλατέλλας ένοιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Πλευράκης έχει μια μιυκή κόπωση.

*Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς παρακολούθησε  ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News