ΟΦΗ

Γ. Αλετράς: «Μια ομάδα τακτοποιημένη, και οργανωμένη όπως αρμόζει στην ιστορία της»

Επιβράβευση της προσπάθειας που κάνει η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, για να βάλει σε μια σειρά τα σημαντικά θέματα της ομάδας, αποτελεί η αδειοδότηση της σε πρώτο βαθμό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Αλετράς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ευχαριστώντας όσους έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα την προσπάθεια του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση  του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

 «Η αδειοδότηση της ομάδας μας και μάλιστα σε πρώτο βαθμό, είναι για μας μια επιβράβευση, για την δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε από τον Δεκέμβριο, μέχρι σήμερα, ώστε να βάλουμε σε μια σειρά, τα θέματα του ΟΦΗ.

Σίγουρα στο οικονομικό, αλλά όχι μόνο σε αυτό, καθώς η αδειοδότηση εξετάζει πολλά κριτήρια, στα οποία με πολύ κόπο καταφέραμε να ανταποκριθούμε, με βάση τις προυποθέσεις, που υπήρχαν από τον κανονισμό, ώστε να καταθέσουμε ένα πλήρη φάκελο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα, τη Διοικούσα Επιτροπή, τους φίλους αυτούς του ΟΦΗ, που μαζί ξεκινήσαμε το Δεκέμβριο, αυτήν την προσπάθεια και να πω ότι χωρίς τη δική τους καθοριστική συμβολή, δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα.

Πήραμε όλοι ένα μεγάλο ρίσκο, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας, για την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη, όλους εκείνους που συμμετείχαν και συμμετέχουν οικονομικά, στην προσπάθεια μας.

Η βοήθεια τους ήταν και είναι σημαντική, για να τακτοποιήσουμε και να διακανονίσουμε υποχρεώσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σημερινό διοικητικό συμβούλιο, για την καθημερινή μάχη που δίνουμε.

Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προϊστάμενο του λογιστηρίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλη Βασιλάκη, για τις άμεσες ενέργειες στα οικονομικά, αλλά και τα στελέχη της ομάδας Θεανώ Ρασούλη και Αντώνη Χρονάκη, για την καθημερινή τους αφοσίωση στο στόχο.

Ακόμη να ευχαριστήσω όλους εκείνους, που για να είμαστε συνεπείς σε όλα τα παραπάνω, έκαναν και κάνουν υπομονή στις πληρωμές τους, όπως είναι το τεχνικό επιτελείο, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι υπάλληλοι της ομάδας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει.

Πάνω σε αυτό που πετύχαμε, πρέπει να χτίσουμε και να καλυτερεύσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα του ΟΦΗ μας, ώστε  να γίνει όπως όλοι τον θέλουμε.

Μια ομάδα τακτοποιημένη, και οργανωμένη όπως αρμόζει στην ιστορία της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια