ΟΦΗ

Πήρε άδεια σε πρώτο βαθμό για Super League!

To σκόπελο της άδειας με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα σε πρώτο βαθμό ξεπέρασε ο ΟΦΗ, με το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της ΕΠΟ να χορηγεί άδεια συμμετοχής στην κρητική ομάδα προκειμένου να αγωνιστεί στην Super League.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κατέθεσε ένα πλήρη φάκελο στην επιτροπή, ο οποίος και εξετάστηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστου από το αρμόδιο όργανο, το οποίο έκρινε ότι πληροί όλα τα αθλητικά και οικονομικά κριτήρια που προβλέπει ο κανονισμός.

Η απόφαση, ότι χορηγείται άδεια συμμετοχής στον ΟΦΗ-και μάλιστα από τον πρώτο βαθμό-, γνωστοποιήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (3/8) στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η αιτούσα με επιμέλεια έχει οργανώσει της διάφορες δραστηριότητες της ομάδας της, έτσι ώστε να πληροί το σύνολο των ως άνω κριτηρίων , χωρίς να παρατηρούνται οποιεσδήποτε ελλείψεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις , στο ποδοσφαιρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στη διοίκηση εν γένει, συμμορφωθείσα απόλυτα και με τις νομικές της υποχρεώσεις. Επίσης ανταποκρίθηκε πλήρως και στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ανεξόφλητες ή μη διακανονισμένες προς άλλες ΠΑΕ, όπως επίσης έχει αποπληρώσει, διακανονίσει τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις».

Και η απόφαση καταλήγει: «η εν λόγω ΠΑΕ πληροί το σύνολο των υποχρεωτικών κριτηρίων που προβλέπονται από τον ισχύοντα κανονισμό αδειοδότησης και πρέπει να γίνει δεκτή η κρινόμενη αίτηση και να της χορηγηθεί η αιτηθείσα άδεια για τις εγxώριες διοργανώσεις (Super league)».

"Με πλάνο, υπομονή και σοβαρότητα"

Για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης να γίνει δεκτή η αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απ την πλευρά της διοίκησης της ομάδας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η απόφαση του οργάνου επιτροπής αδειοδότησης επιβεβαίωσε την καθαρή εικόνα και την τακτοποίηση που υπάρχει σήμερα στα οικονομικά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έχει διακανονίσει το σύνολο των οφειλών και κάνει μια σωστή οικονομική διαχείριση, από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα, με πλάνο, υπομονή και σοβαρότητα.

Η απόφαση αυτή, αλλά και οι θετικές αποφάσεις που είχε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στις δυο φάσεις επιτήρησης που προηγήθηκαν, είναι μια δικαίωση, των ανθρώπων που ανέλαβαν μια ομάδα με πολλά προβλήματα, στην αρχή της σεζόν και με σκληρή δουλειά έχουν καταφέρει να την βάλουν στο σωστό δρόμο.

Η απόφαση αυτή είναι προϊόν μιας συνολικής προσπάθειας και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν, όλο αυτό το διάστημα οικονομικά, ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Το έργο μας παραμένει δύσκολο, χρειάζεται να προχωρήσουμε ενωμένοι, αλλά είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη μας ώστε ο ΟΦΗ να ζήσει καλύτερες μέρες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια