ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Θέλω μια ομάδα οικογένεια»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως ονειρεύεται μια ομάδα – οικογένεια όπως ήταν η περυσινή.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, στο τελικό… μοντάρισμα, καθώς και στα φιλικά που έρχονται. Τέλος ο ίδιος μίλησε και για τον βασικό κορμό που έχει στο μυαλό του ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

Για το αν είναι ικανοποιημένος για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας: «Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, οι στόχοι είναι πολλοί. Θα έλεγα το πρώτο κομμάτι είναι να βρεθούν όλοι οι παίκτες μαζί για αρκετές μέρες. Αυτό το στοιχείο που είχαμε σαν ομάδα πέρσι να το έχουμε και φέτος. Να είμαστε μια ομάδα οικογένεια. Ο άλλος στόχος είναι τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία μοντάρουμε την ομάδα. Βλέπουμε αρκετά πράγματα και σχήματα. Αυτά που δουλεύουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Επίσης το τρίτο στοιχείο είναι η φυσική κατάσταση. Και στους τρείς τομείς πήγαμε κατά τη γνώμη μου αρκετά καλά. Σε όλα τα φιλικά χρησιμοποιήσαμε αρκετές ενδεκάδες και κοιτάξαμε όλα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό τους. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο».

Για το πότε θέλει να είναι έτοιμη η ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς: «Όπως έχω πει ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη την 7η εβδομάδα, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το θετικό για μας είναι ότι δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως είπα και στους συνεργάτες και στους παίκτες μου, μπαίνουμε σε μια φάση πολύ σημαντική. Να ετοιμάσουμε τους παίκτες, να είναι φρέσκοι στο πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει η δουλειά ακόμη».

Αναφορικά με τις φιλικές αναμετρήσεις που έρχονται: «Περιμένω να παίξουμε και άλλα φιλικά. Πολλοί παίκτες θα παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στα επόμενα φιλικά περιμένω καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερη ταχύτητα. Υπάρχουν ακόμη κομμάτια στην προπόνηση που δεν τα έχουμε δουλέψει και θα τα δουλέψουμε στο Ηράκλειο».

Τέλος ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε και για το βασικό κορμό της ομάδας που προσανατολίζεται για τη νέα χρονιά: «Πάντα έχω στο μυαλό μου ένα βασικό κορμό. Έτσι χτίζονται οι ομάδες. Η ομάδα έχει βάθος και αξιόλογους παίκτες. Το πρόβλημα θα είναι δικό μου γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Όπως κάνω πάντα, θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος απέναντι τους. Όποιος είναι καλύτερος ή σε καλύτερη φόρμα να αγωνίζεται για το καλύτερο της ομάδας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια